Zwyrtek: Afričani k nám, naši důchodci do Ameriky? Jsme idioti, kteří obírají své

09.06.2015 9:40

Diskriminujeme své občany a za jejich peníze živíme kukačky, které nás chtějí vyhodit z hnízda. Přijali by Američané na svých březích protiprávně se vyloďující hordy černochů? Válka v Evropě by se jim ale hodila - protože by na ní vydělali.

Zwyrtek: Afričani k nám, naši důchodci do Ameriky? Jsme idioti, kteří obírají své
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

Dnešní zprávy přinesly kouzlo nechtěného. Napřed srdcervoucí reportáž, jak nemáme pro každého našeho důchodce dvě stovky (možná tak stovku, a to se ještě neví), a pak zpravodajství, jaký servis mají od nás lidé, kteří PROTIPRÁVNĚ vstoupili na území naší republiky. Dostanou ZADARMO bydlení, jídlo, ošacení, dětem se zajistí učitelé nebo odvoz do školy, pro volný čas, aby se nenudili, jim platíme animátory (!!!), kteří jim organizují kulturu a sport (možná by zde byla příležitost pro herce z rušených divadel, na které údajně nejsou peníze), mají zadarmo právníky, a o 200 lidí se stará šedesát zaměstnanců, které samozřejmě platíme taky. Při průměrné mzdě nás těch 60 pečovatelů o PROTIPRÁVNĚ vyskytlé uprchlíky stojí 1.500.000,- Kč měsíčně,  ročně 18.000.000,- Kč, o ostatních nákladech nemluvě – odhadem 10 milionů strava, bydlení – odhadem 5.000.000,- Kč, takže jen čisté náklady (bez letenek, dalších úředníků, co jim všem vyřizují doklady, a které samozřejmě platíme taky) nás ta sranda se zařízením pro uprchlíky v počtu 200 kusů stojí bratru 35.000.000,- Kč ročně. Namísto abychom je zavřeli - za porušení zákona ilegálním přechodem hranic.

Z toho mi vyplývá, že normální, kdysi řádně pracující důchodci, jsou naším státem diskriminováni, protože sem přicestovala jiná etnická skupina, která je bezdůvodně preferována, zatímco společenské skupině starších občanů byly napřed ukradeny jejich peníze, naspořené v systému důchodů, a dnes je jejich ekonomická genocida dokončována. A protože lidé si mají být rovni, je nepochybné, že jsou diskriminováni, a tím jsou porušována jejich základní práva. V tuto chvíli nezbývá nic jiného, než jim poradit, aby hledali ekonomický azyl v kolébce demokracie (alespoň si to o sobě myslí a všechny ve světě poučují, co a kdy dělat), tedy v USA. Nejlépe je nasednout na loď, překročit ilegálně hranice, a Američané jim jistě zajistí ubytování, jídlo, animátory, překladatele, právníky… zkrátka vše, co očekávají, že my budeme poskytovat jiným utečencům, protože utečenec jako utečenec. Že je to absurdní úvaha?Ale vůbec ne.

Američané očekávají, že Evropa přijme kdejakou svoloč, aniž tu má kořeny a jakékoli právo být. A nejen to – že je budeme živit na úkor našich občanů – naší starší generace, mladých rodin… Tedy demokracie naruby – budeme chránit a živit ty, kteří překračují zákon, a kteří sem míří rozhodně ne proto, aby zde konali dobro – tedy máme si tu pěstovat kukačky, které nás budou za chvíli vyhazovat z hnízda, a budeme diskriminovat ty, kteří na to, aby ty kukačky, omlouvám se, měli co žrát, celý život pracovali. Hlava mi to nebere. A nejsem sám. Nemáme dvě stovky pro důchodce, ale máme miliony pro černochy a muslimy, kteří si o nás myslí, že jsme prašiví psi, a v podstatě jsme povinni jim sloužit a vše jim platit, a oni nás, MOŽNÁ, nepodřežou, nevyhodí z domu, nebo nám neprodají manželku. Naše hodnoty neuznávají, jsme pro ně bezvěrci, kteří si zaslouží žít do té doby, dokud se z nich bude sypat. Úcta? Respekt? Zapomeňte. Proč tedy ponižujeme naše důchodce, a jak je možné, že někdo v této zemi je schopen podepsat petici, abychom si sem pustili lidi jiného náboženství, jiné kultury, jiných hodnot...? Je to asi tak, jako by křesťané hledali azyl u muslimů – myslíte, že by nám také platili animátory, a jejich místní duchovní, jako náš Václav Malý, organizovali petice, aby nás, bězvěrce, na úkor svých občanů krmili, šatili, a platili animátory? A co afričtí šamani? Jak ti by měli upřímnou starost o nás? 

Rád bych to viděl. Stejně, jako bych rád viděl Američany, aby takto velkoryse na svém území přijímali PROTIPRÁVNĚ hranice překračující české důchodce. A pozor - ti jsou stejné civilizace. A také si kladu otázku, co by se dělo u hranic amerických břehů, kdyby se jim na tyto břehy začaly ILEGÁLNĚ vyloďovat stovky mladých silných černochů bez jména? Jídlo, šaty, animátoři, bydlení...? Ne - kriminál a vyhoštění. 

Proč tedy pořád čekají od nás, že budeme za světové idioty, kteří budou obírat své, aby se starali o cizí, od kterých nás nečeká nic dobrého? Odpověď je jednoduchá – Američané chtějí v Evropě válku, na které by vydělali. Protože nic jiného, včetně uznaného Kosova před pár lety, nemá logiku. Evropa ale nesmí být obětí pseudohumanismu a pseudodemokracie. A čeští důchodci mají právo na to přidat dvě stovky. 

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

19:02 Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v USA.