Zwyrtek (NEZ): Na odrovnání Rozbořila prostě něco smrdí

11.09.2016 9:17

Proto taky nebudu na končícího hejtmana útočit. Udělal kus práce. Slušný politik to dokáže uznat.

Zwyrtek (NEZ): Na odrovnání Rozbořila prostě něco smrdí
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

V politice se pohybuju už řadu let, a proto jsem nemohl přehlédnout akci, v níž tzv. zůstal současný hejtman Ing. Jiří Rozbořil. Ty televizní kamery (náhoda?), záběry na Ivana Langera, řečí plné otazníků, spekulací...akce hodna téměř zatýkání mafie. 
Už je to více jak rok, a stalo se od té doby něco? 

Jakoby celé to divadlo bylo jen a téměř proto - nebo ne proto, ale hodilo se. 
Zdá se vám divné, že se jako lídr jiné volební strany podivuji nad děním kolem současného hejtmana? 
Na tom není nic divného - NEZÁVISLÍ dlouhodobě usilují o jiný styl politiky, než že někdo na někoho vede složku

Politicky zlikvidovat člověka je přece tak snadné! 

Stačí vypustit podezření. A co si myslet o tomto textu dotýkajícího se dané kauzy? 
"MF DNES zjistila obsah tajné zprávy exšéfa ÚOOZ Roberta Šlachty, která má dokázat, že za sloučením elitních útvarů jsou úzké vazby mezi policejními špičkami, politiky a byznysmeny. Součástí zprávy jsou podle informací z několika na sobě nezávislých zdrojů zejména odposlechy řady vyšetřovaných kauz."
Jak to, že už nejsou redaktoři vyslýchání, kdo tu tajnou zprávu MF dnes dal? Nebo prodal? Nebo to redakci hlásil sám pan Šlachta? 

To všechno je prostě špatně. ČSSD stáhla hejtmana z kandidátky. Je to její věc. Já bych neustupoval. Tak, jako nerezignoval na kandidaturu liberecký hejtman Půta, rovněž aktuálně obviněn.
Po odsouzení MUDr. Bohuslava Svobody v kauze Opencard, kde se měl zpovídat především Bém, je v této republice ale už asi možné všechno. 

Zkrátka kolem akce Vidkun a Rozbořila něco hodně smrdí. Bylo tam moc kamer, vyšlo mnoho článků na základě tajných uniklých zpráv. To je právní stát?   

NEZÁVISLÍ vždy budou vystupovat na základě vlastních úvah, ne toho, co jim budou vnucovat noviny, Zvláště když i ty noviny někomu patří. Ani nebudeme bez úvahy útočit na politického soupeře jen proto, že je to soupeř. Nemusíme se shodnou, ale to neznamená, že se musíme nenávidět a být na sebe sprostí. 
Nebo vést složky s milenkami, odposlouchávat hovory u piva a pak je nechat tajně unikat. 

Tento styl politiky se nám hnusí. A věříme, že dlouhodobě se nemůže ujmout. Nechceme policejní stát řízený politiky. Chceme normální samosprávu, kde se pře o názor, ale kde nejsou boje typu akce Vidkun. 

Chci, abyste volili kandidátku NEZÁVISLÍ a MORAVANÉ. Proto logicky nechci, abyste volili někoho jiného. Chci jen, abyste věděli, že od nás můžete čekat i fér pohled na soupeře, a odmítání politiky "vedených složek" a bezdůvodné likvidace lidí jen proto, že se někomu nehodí do krámu. Ať by to bylo namířené proti komukoli.

Ano, na akci kolem Rozbořila toho hodně smrdí. Je na ní také vídět, že velké strany různých výborů a marketingové strany mají hodně starostí samy se sebou.  Budou jistě zvoleny, v tom jsem realista - ale jejich vliv by se měl v Olomouckém kraji narušit až rozbít námi normálními, menšími subjekty tzv. zdola, kteří tam budou vnášet ten zdravý rozum a hlavně SVŮJ ROZUM. 

Velké strany totiž poslouchají Prahu, marketingové zase svého vůdce. Jedině my posloucháme občana.  Jsme s ním totiž dnes a denně. Tak nás do toho kraje posaďte. Máme tam co říct. I bez odposlechů na kohokoliv. My nemáme akce Vidkun., My máme akce OBČAN.


A co je víc?  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…