Zwyrtek (NEZ): Pracující maminky jsou rasově diskriminovány

03.08.2016 8:28

Protože co je to rasismus? Každá legalizovaná nerovnost. A neznám větší zhodvadilost, než že stát podporuje rodící stroje na peníze, namísto aby podporoval odpovědné matky a odpovědné rodiny.

Zwyrtek (NEZ): Pracující maminky jsou rasově diskriminovány
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

Politikové brečí nad nízkou porodností. Dokonce říkají, že se neobejdeme bez uprchlíků. Svatá prostoto. Proč tedy nepodpoří české rodiny, které pracují, a které se bojí mít děti jen proto, že je v tom stát prostě nechá? Nezajímá se o jejich hypotéky, jejich snížené příjmy. Naopak - nedá jim ani porodné ani přídavky jen proto, že si dovolili pracovat!

O to víc strká matkám, které neví, zda porodily už pětkrát nebo šestkrát, a které tak tak vstanou od televize, když přijede sociální pracovnice, aby jim dovezla z našich daní nějakou tu jednorázovou podporu pár tisíc za nic.  
Nepřizpůsobivým se odpouští dluhy, platí se jim všechno, včetně bydlení, aby se dál mohli množit a vyrábět další nepřizpůsobivé.Které my budeme platit z daní těch upracovaných matek jednoho, maximálně dvou dětí, protože na víc se prostě ty mámy necítí - právem. O jejich děti stát nestojí. Stojí o ty špinavé děti z ghet. Proto platí jejich produkci. 

Není dlouho jsem četl, že se vytýkalo jednomu starostovi, že v  jeho obci vznikla třída jen romských dětí. Tento starosta nehnul ani brvou, a řekl - ale to není pravda. My dali všem stejné testy, a ty děti, které obstály, jsou v této třídě, a ty, které neobstály, jsou prostě v té druhé. Nemají na to, a není to naše vina.  

Ano, a to je přesně ta cesta. Nemáte na živobytí? Tak nám dejte děti do ústavů, a vy si dělejte, co chcete. Živořte, vaše volba. Ale žít z přídavků prostě nebudete. Že máte moc dětí? Ale nikdy jste nepracovali? Budete mít nejnižší přídavky, jaké lze, a obdobně porodné. A naopak přidáme maminkám, které pracovaly, a jejich mužům snížíme daně po dobu, kdy děti budou nezaopatřené. Aby těch dětí měli víc, a řádně je vychovali. Narozdíl od vás. 

Pokud se systém nenastaví tak, že pracující rodiče budou mít důstojnbé zabezpečení v době, kdy se rozhodnou mít děti, a bude se horem spodem cpát těm vyžírkům z ghet, oni nás těmi svými dětmi zaplaví. Těmi dětmi, kteří neprojdou ani testem pro první třídu. 

Dnes máme legalizovanou nerovnost - dítě z pořádné rodiny je diskriminováno před dítětem z nefunkční rodiny. Maminka, která pracovala, je diskriminována ve vztahu k mamince, která rodí od šestnácti, a možná se občas vykoupe. Máme tedy tady takový rasismus naruby, kdy stát podporuje to nejhorší z možného, a trestá slušné rodiny za to, že jsou... slušné.  

Sociální pracovnice chodí rozdávat peníze té nejhorší sortě, zatímco maminka chodící do práce váhá, zda si pořídit druhé dítě, protože ví, že ji v tom stát nechá až po uši.  

Jsem proto pro důsledné uplatňování rovnosti - jak je napsáno v našem ústavním pořádku. Nechci, aby byli ti nemakačenkové rovnější než slušný člověk. Abych byl diskriminován jen proto, že jsem celý život pracoval. Aby slušné maminky nedostávaly na děti ani to, co dostávají ty válející se do oběda a kouřící na balkoně, na rukou mimino, a další v břiše.

A se všemi zacházet stejně. Kdo pracoval, ať má porodné a přídavky. Kdo nepracoval, ať má z toho jen zlomek. Jeho volba. A tvé děti neumí níc, protože ses jim nevěnoval? Sorry, ale na to my nemáme čas, abys zdržoval ty ostatní. Takže půjdou do pomalejší třídy. To není rasismus, vážení. To je ROVNOST.   

Nebo máme v naší Ústavě, že někdo má privilegované postavení, nemusí plnit nic, a má přesto právo na všechno? Nemáme. Takže jen požaduji, aby se dodržovala Ústava. A máme-li v zákonech legalizovanou nerovnost, jsme rasisté. Ovšem tentokrát tak nějak naruby. Diskriminováni jsou všichni, kteří plní své povinnosti, jsou slušní a civilizovaní. A ti ostatní nemusí nic.

A pak se divíme, že se nám nerodí děti. Ony by se rodily - kdyby stát dal jasně najevo, že podpoří hlavně ty slušné rodiny, a ty druhé - ať si z vlastní vůle živoří.  Nelze pracujícím brát, a nemakačenkům donekonečna jen dávat. Takový stát opravdu vymře. 

Až ti nepřizpůsobiví, pochopí, že počtem dětí cesta ke složenkám nevede, rodit přestanou, a nám ubude hladových krků, které nikdy do práce nepůjdou, a které musíme živit. 

A naopak, až dá stát najevo - maminky, mějte děti, stát vás podpoří, budou mít rodiny běžně tři děti, jako tomu bývalo. Jde o to, o co tomu státu jde - zda o plná gheta, nebo hezké ulice plné hrajících si dětí normálních rodin. 

Tedy - ROVNÝ PŘÍSTUP KE VŠEM. Tak je to v našem ústavním pořádku. Žádná privilegia nemakačenkům. 

Z Profilu autora na PL.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie