Zwyrtek (NEZ): Tento týden nečtěte titulky. Bude to hnus

04.10.2016 20:34

Protože bude probíhat boj prohnilých proti prohnilým. Vykašlete se na ně, a volte regionální kandidátky.

Zwyrtek (NEZ): Tento týden nečtěte titulky. Bude to hnus
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

Zástupci parlamentních stran budou tento týden každé ráno trnout, co za špínu na ně jiná partaj vytáhne. Tajné a jistě férové nahrávky (Tuhý), pozemky v Praze pro člena zastupitelstva za ANO (nezákonné nebo "jen" neetické?), Chovanec opsal kdysi cosi do své diplomky (koho to zajímá?), a tak to bude každý den dál a dál.

Proto my, regionální kandidátky, můžeme být v klidu. Za prvé nemáme tu zpravodajskou síť, která na sebe donáší, nahrává a udává, nemáme své ani cizí noviny, a musíme se spokojit s klasickým veřejným prostorem (zde na FB a podobně), a pak - všichni ti partajníci si myslí, že to těm velkým partajím nemáme šanci sebrat, že to mají navždy.

Ale to se mohou plést, protože to je na vás voličích. Tedy není to ani na udavačích, ani na novinářích, ale na vašich hlasech. Dáme jim to pocítit, že už jich máme plné zuby? Té špíny, co na sebe vytahují, i jich samotných?  A že si ty kraje zvolíme podle svého?

Volby už dávno přestaly být soubojem myšlenek a dobrých nápadů, ale jsou bojem špíny proti špíně, urážek proti urážkám, podrazů jedněch proti podrazům druhých. Je to bída, je to hnus. O to víc, že to často probíhá mezi koaličními (!!!!) stranami.

Takže moje rada zní - nečtěte tento týden nic. Zvolte některou z regionálních dobrých kandidátek - v Olomouckém kraji samozřejmě budu rád, budou-li to Nezávislí a Moravané, které vedu. A musím přiznat, že jsem rád, že nejsem v těch titulcích, a že mi to nandala jen moje žena ve svém blogu. Střety mi nevadí, ale špíny už mám opravdu dost. U všech.

A věřím, že vy taky. Takže nevolte nikoho, kdo nám přináší ty šílené titulky. V krajích chceme klid, a normálně a slušně pracovat, a pokud se hádat, tak taky na úrovni. Protože i to jde. A ty prohnilé nechme bokem. Tam jim bude dobře. 

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

12:12 Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

Konec problémům s opožděnými platbami. To si europoslanci slibují od nové směrnice, kterou schválili…