Zwyrtek (Nezávislí): Vyšší porodné a vyšší přídavky maminkám, které pracovaly

03.07.2016 10:09

Nepotřebujeme žádné přistěhovalce, potřebujeme podpořit české rodiny, aby se nebály mít děti. A to ty, které pracují, a bojí se proto přijít o příjem. Protože stát je za práci trestá - pro jistotu jim totiž nedá nic.

Zwyrtek (Nezávislí): Vyšší porodné a vyšší přídavky maminkám, které pracovaly
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

Taky vám to hlava nebere? Maminka, která pracuje, nedostane porodné ani přídavky (většinou), protože nedosáhne na stanovené násobky. Zato matka, která jen rodí jak na běžícím pásu od osmnácti, nikdy nepracovala a pracovat nebude, ta má od státu veškerý finanční servis.Neměl by stát raději podporovat klasickou rodinu, kde je normální pracovat? A motivovat ji, aby měla potomky, a tyto zásady jim vštěpovala? 

Není přece donekonečna možné podporovat praxi, že ten, komu se pracovat nechce, stát bude posílat tisíce až desetitisíce, a ty, kteří normálně pracují, a pak chtějí mít děti, jsou za svou práci ""trestáni". A nedostanou nic nebo minimum. 

A jak děti odrostou, hned se zase vrací do práce, a děti vodí do školky kolem pokuřujících skupin, které žijí z jejich daní. Je něco shnilého v naší zemi. Měla by podporovat to zdravé jádro, zatím podporuje svoloč, která se jí směje do obličeje. A množí se jako králíci. 

Klasická česká rodina má jedno dítko, s obavami dvě - protože ví, že stát je v tom nechá samotné. Protože pracují. Zato těm, kteří se flákají, strká horem dolem. A tak si tito nemakačenkové vesele rodí - proč by nerodili. 

Tento systém by se měl zásadně změnit. Ti, kteří pracují, by měli být privilegování v tom, že dostanou v případě, že budou mít děti, vyšší přídavky než ti, kteří nepracují. I porodné. I rodičovský příspěvek. 

Protože jinak opravdu vymřeme. Naštěstí ta nepřizpůsobivá skupina, přestože se množí geometrcikou řadou, a na poště si chodí pro desetitícíce za nic, není tak početná, aby nás "přerodila". Co není, může být. Ale kdo pak probůh na všechnu tu pakáž bude dělat?: 

Proto bychom se měli vzpamatovat, a přiznat si pravdu, že pracující matka pro naši společnost vyšší hodnotu, a její děti lepší výchovu,než matka nepracující a vedoucí k tomu i své potomky - stačí natáhnout ruku. 

Pracujících matek, které by se nebály rodit děti, aby vyžily, potřebujeme více až mnoho. Takže pro to musíme něco udělat.  

Praxe, kdy cikánka dostane veškerý finanční servis, a pracující maminka, která ji platí ze svých daní, nic, je totiž ve své podstatě skandální. Proto se tento systém musí změnit, a maminka která pracuje, musí před sebou vidět vyšší porodné i vyšší přídavky - za odměnu, že ze svých daní si na to přispěla, a nejen to, přispívá i na ty druhé. 

Jinak je to volající do nebe, protože žádný stát v historii nepodporoval slabší kusy - ale vždy zdravé jádro národa. Samozřejmě píšu o nemakačencích - ne o lidech nemocných. To ale jistě každý pochopil. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.