Babiš ostrouhal. Podívejte se, koho Jágr nakonec podpořil ve volbách

14.10.2013 17:10

Slavný hokejista Jaromír Jágr podpořil v předčasných volbách náměstka kladenského primátora Miroslava Bernáška (ODS). Vyplývá to z propagačních materiálů, které ParlamentnímListům.cz zaslal čtenář.

Babiš ostrouhal. Podívejte se, koho Jágr nakonec podpořil ve volbách
Foto: Archiv
Popisek: Jaromír Jágr vyjádřil podporu kandidátovi ODS

Jaromír Jágr se přitom nedávno objevil v reklamním spotu na Vodňanské kuře. To mu u pojízdného stánku servíruje předseda hnutí ANO a šéf Agrofertu Andrej Babiš, který Vodňanské kuře vlastní.

Proč Jágr podpořil kandidáta ODS

Jak se ale ukázalo, Jágr teď otevřeně podporuje trojku středočeské kandidátky ODS a náměstka kladenského primátora Miroslava Bernáška. „S Mirkem se známe již řadu let a vnímám ho jako pracovitého člověka, za kterým již něco stojí. Blízký je mi zejména jeho patriotismus spojený s Kladnem i Kladenskem. Velmi oceňuji jeho podporu, kterou dlouhodobě projevuje ke kladenskému hokeji, ale i ke sportu jako takovému. Nasbíral i první zkušenosti v roli poslance a to jsou všechno důvody, proč má Mirek moji podporu. Mirku, držím ti palce,“ uvádí hokejista New Yersey Devils na Bernáškových propagačních materiálech, které ParlamentnímListům.cz poskytl čtenář.

Bernášek: Vážím si jeho podpory

„My se s Jardou známe léta. Jsme v podstatě sousedi, protože bydlel ve stejné čtvrti jako já. Často se potkáváme. Velice si jeho podpory vážím, protože je to člověk, který má přehled a mohl posoudit moji práci, kterou dobře zná,“ reagoval pro ParlamentníListy.cz na Jágrovu podporu Bernášek.

Jágr sympatizuje s ODS dlouhodobě, loni jí poslal osm milionů

Jágr sympatizuje s ODS dlouhodobě. Stranu podpořil například v roce 2010 před sněmovními volbami a vloni byl dokonce jejím největším sponzorem, kdy na účet občanských demokratů od něj doputovalo osm milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kup

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…