Kalousek nahodil "reklamní škleb". Výsledek uvidíte na plakátech

14.09.2013 11:05

Předvolební kampaň jede na plné obrátky. Svědčí o tom i skutečnost, že se politici v míře větší než velké nechávají nově fotit, aby jejich tvář byla vidět nejen na sociálních sítích. Focení podstoupil i místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. Server Novinky.cz zjistil, že mu focení není nijak zvlášť příjemné, ale podstupuje ho jako nutnost. Nahodí prý volební škleb číslo 4.

Kalousek nahodil "reklamní škleb". Výsledek uvidíte na plakátech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek

Předvolební focení absolvovali např. sociální demokraté nebo volební lídryně ODS Miroslava Němcová. Média již dříve informovala o tom, že sociální demokraté radí členům vystupovat bez kravaty a Miroslava Němcová z ODS má za to, že to muži před focením mají snazší. Ať je to jak chce, alespoň v případě dvou nejvýše postavených mužů TOP 09 - Karla Schwarzenberga a Miroslava Kalouska - je jasné, že focení nijak zvlášť nemilují.

„Já to beru jako tu méně příjemnou součást kampaně. Vím, že to být musí, tak to přetrpím, ale vždycky se těším, až to budu mít za sebou,“ poznamenal Kalousek. Po sérii fotografií novinářům řekl, že to probíhalo jako vždycky. „Reklamní škleb číslo 4,“ poznamenal se smíchem exministr financí.

Podobně prý nese focení i předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg, který podle vlastních slov velmi nerad pózuje, ale přetrpí to, když to musí být.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…