Na kradení mít klid ani nesmíte! seknul Babiše Kalousek po ministrově projevu

26.05.2015 18:18

Exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) zareagoval na poměrně obsáhlý projev svého nástupce ve funkci Andreje Babiše (ANO) a dal jasně najevo, že mu nedá klid na to, aby mohl vysávat státní peníze. Tohle vy prostě dělat nesmíte, hřímal Kalousek. A přidala se i Miroslava Němcová (ODS).

Na kradení mít klid ani nesmíte! seknul Babiše Kalousek po ministrově projevu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek mluví o tom, že krást se nejen nesmí, ale i nemá

„Pan Babiš opravdu věří, že mu někdo uvěří, že z toho nic nemá, že stimulace poptávky není stimulací výroby. Tak já vám tady prostřednictvím předsedajícího říkám, že vy prostě lžete,“ udeřil Kalousek. Babiš si podle něj v projevu stěžoval, že tu díky opozici a panu Kalouskovi nemá klid na práci. „Ale pane ministře, na takovouhle práci vy klid ani mít nesmíte,“ hřímal Kalousek.  

Přidala se i Miroslava Němcová (ODS), která okamžitě napadla Babišova slova o tom, že nelže a neovlivňuje média. Obratem mu připomněla jeho dnes již dobře známý telefonát, v němž si ministr financí, majitel Agrofertu, ale také dnešní majitel Lidových novin stěžuje, že mu věnují prostor Hospodářské noviny a Právo, ale Lidové noviny nic. Není tedy pravdou, že by pan Babiš své noviny neovlivňoval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

20:21 ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

Podpoří změny ve slovenských veřejnoprávních médiích objektivitu a vyváženost, anebo povedou k ohrož…