Sexuolog rozebral Nečase: On byl nezkušený katolík, Nagyová vypočítavá. Tak se zbláznil

27.07.2013 4:44

JINÝMA OČIMA Milenecký vztah Petra Nečase s Janou Nagyovou je učebnicovým případem nevěry. Nicméně bývalý premiér je katolík, což věc trochu komplikuje, ale možná se domnívá, že kvůli církevním restitucím dostane odpustky. Exšéfka jeho kabinetu velice dobře ví, co chce. Říká se tomu přístup ke zdrojům. Tak popsal situaci nejsledovanějšího zamilovaného páru dneška sexuolog Radim Uzel.

Sexuolog rozebral Nečase: On byl nezkušený katolík, Nagyová vypočítavá. Tak se zbláznil
Foto: hns
Popisek: Zamilovaný Nečas, koláž

„To je učebnicový případ a každý může kolem sebe vidět něco podobného. Odehrává se to dnes a denně. Nevěra s podřízenou pracovnicí, tedy ředitele se sekretářkou, soudce se zapisovatelkou, lékaře se sestřičkou je opravdu banální. Vždyť zaměstnání k nevěře přímo svádí. S Nečasem to bylo trochu komplikováno tím, že je katolík. Možná se v důsledku restitucí domnívá, že dostane nějaké odpustky, takže to nebude tak velký hřích,“ sdělil popularizátor sexuologie Radim Uzel a o vztahu, o němž se dlouho jen šuškalo, pokračoval.

Katolíci jsou nezkušení

„Navíc katolíci jsou sexuálně nezkušení. Jsem přesvědčen o tom, že žádnou jinou milenku před tím neměl, než svou legitimní manželku, s níž má čtyři děti. Katolíci to dělají potmě, nahou ženskou skoro nevidí. Ona mu to možná ukázala a nejspíš pocítil, co nikdy necítil. Ti lidé jsou stále v nebezpečí. Kdyby byl proutník, tak se mu nic takového nestane. A to opravdu nikoho neurážím, tak to prostě je,“ podotkl známý sexuolog. Milenka expremiéra Jana Nagyová je podle něj vypočítavá a velice dobře ví, co chce. Francouzi tomu říkají femme fatale, tedy osudová žena.

V rozhovoru pro časopis Reflex Nečas řekl, že chtěl svůj milostný vztah s Nagyovou řešit a na konci léta chtěl veřejně prohlásit, že jen co dokončí premiérský a poslanecký mandát, končí s politikou. „Pravděpodobně by to dříve či později opravdu zveřejnil. Je věřícím a zodpovědným člověkem, flirty u něj nemají místo. On by se rozvedl a tu ženskou by si vzal, což podle mě i udělá. Pro ni už to ale nebude takový byznys, protože už pravděpodobně tak vysoce postavené a zodpovědné místo asi zastávat nebude,“ doplnil Uzel.

Jde o přístup ke zdrojům

„Logicky každou ženskou na mužském zajímá to, čemu se říká přístup ke zdrojům. A přístup ke zdrojům ženské stojí za to, aby o něj nějak bojovala. Některá se dočasně spokojí jen s částečnou kompenzací, jiná žádá trvalé plnění, tedy manželskou smlouvu. K tomu to vždycky spěje. Třeba Paroubkův pověstný sexy mozek je totéž. To je jako přes kopírák. Pokud se muž dostane do kritických let, tak utíká za mladými blondýnami,“ rozvedl a dodal, že normálnímu člověku musí být Petra Nečase líto. Na druhou stranu je podle něj logické, že se vztah zpolitizoval a medializoval, protože šlo o předsedu vlády, čímž se ze všeho stal celostátní problém.

Sexuolog Radim Uzel nicméně není aktivní jen v popularizaci svého oboru, ale i v politickém životě. Stál u zrodu Nezávislé erotické iniciativy a do Senátu kandidoval za Stranu zelených, pak za ČSNS, následně za stranu Sebeobrana voličů a při posledních senátních volbách za Stranu práv občanů – zemanovci, ale vždy neúspěšně. „Těžko můžu posoudit, jestli razii na Úřadu vlády někdo organizoval, řídil a tak. Mám dojem, že bychom se v těchto případech měli vždy ptát, komu to prospěje. A těch hráčů je víc než jen ČSSD nebo TOP 09,“ řekl jako politický matador a nakonec si neodpustil okomentovat konání prezidenta: „Je jasné, že nejchytřejší politik je Miloš Zeman. Jsem jeho velký příznivec. V novinách se píše, že sestavením vlády nerespektuje vůli lidu. A to je hloupost. Vždyť je to přímo volený prezident, většina z nás ho volila, tak o co jde.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…