VIDEO I v létě se Miroslav Kalousek břitce vysmál Andreji Babišovi. Jen u nás

28.07.2015 16:20

Zřejmě bylo veliké horko. Tím si Miroslav Kalousek vysvětluje, proč se Andrej Babiš rozhodl procházet v masce Fantomase a propagovat při tom elektronickou evidenci tržeb. Místopředseda TOP 09 Kalousek toto vyjádření poskytl redakci ParlamentníchListů.cz.

VIDEO I v létě se Miroslav Kalousek břitce vysmál Andreji Babišovi. Jen u nás
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš a Miroslav Kalousek před začátkem pořadu OVM

Jak už ParlamentníListy.cz informovaly, v neděli se k prezentaci elektronické evidence tržeb rozhodl ministr financí Andrej Babiš použít „mimořádné prostředky“. V masce slavné filmové postavy Fantomas se procházel mezi lidmi ověšený velkými maketami účtenek po svém Čapím hnízdě. Propagační video na svém kanálu na youtube.com zveřejnilo samo hnutí ANO.

Tento poněkud bizardní kousek pro ParlamentníListy.cz okomentoval Babišův předchůdce v roli ministra financí, šéf poslanců TOP 09 a místopředseda strany Miroslav Kalousek. Ten své vyjádření pojal rovněž svérázně.

„Zřejmě bylo veliké horko. To se může někdy stát každému, já bych z toho nic nevyvozoval,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz Miroslav Kalousek.

Babiš s Kalouskem jsou, jak známo, snad největšími rivaly na půdě Poslanecké sněmovny. Během mnoha zasedání se do sebe vzájemně pouštěli a neváhali si nadávat do zlodějů a lhářů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…