Zeman v hladomorně, plivající a škodící Kalousek. Řežba kvůli prezidentovi pokračuje

10.09.2013 4:44 | Zprávy

Podle prvního místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska zasahuje prezident republiky Miloš Zeman svou návštěvou regionů do předvolební kampaně ve prospěch SPOZ. Například někteří občanští demokraté s Kalouskem souhlasí, ale dodávají, že pokud by volby vyhrál Karel Schwarzenberg, zase by podporoval TOP 09. Je to logickým výsledkem zavedení přímé volby prezidenta.

Zeman v hladomorně, plivající a škodící Kalousek. Řežba kvůli prezidentovi pokračuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Dle názoru místopředsedy TOP09 Miroslava Kalouska zahájil Zeman předvolební kampaň už dávno. „Začal kampaň už jmenováním některých ministrů Rusnokovy vlády. Nyní jako prezident republiky objíždí regiony,“ uvedl na Primě Kalousek.

Miloš Zeman chce krajům pomáhat

ParlamentníListy.cz oslovily politiky, co si o Kalouskově názoru myslí. Podle prvního místopředsedy ČSSD a hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška je dobře, že Zeman více komunikuje s kraji a že do nich i jezdí na návštěvy.

„Na rozdíl od pana Kalouska se prezident Zeman zajímá o problémy krajů a jejich občanů už od nástupu do úřadu, hejtmany přijal krátce po své inauguraci a udržuje s námi pravidelný kontakt a komunikaci. Vítám výjezdy hlavy státu do krajů, kde se bude setkávat s občany, úspěšnými podnikateli či významnými osobnostmi. Pana Kalouska jsme v posledních pěti letech v krajích neviděli, za to jsme pociťovali jeho tvrdé a nemilosrdné škrty směrem ke krajům. Miloš Zeman chce krajům pomáhat, TOP 09 a Miroslav Kalousek krajům škodili víc, než si myslíte,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz šéf Asociace krajů.  

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zakázat „špatný“ názor? Kolář z TOP 09 narazil i u kolegů z koalice

13:56 Zakázat „špatný“ názor? Kolář z TOP 09 narazil i u kolegů z koalice

„Omezit svobodu projevu“ – takový návrh padl z úst europoslance Ondřeje Koláře (TOP 09), a že zákaz …