Komunista Ransdorf: Naším největším spojencem je Nečas a jeho melodyboys

20.10.2012 15:20

V pražském volebním centru KSČM vládne mezi straníky mírně napjatá nálada. Však se také poprvé dostal komunistický kandidát do druhého kola senátních voleb v hlavním městě. Kromě předsedy KSČM Vojtěcha Filipa přišel podpořit Jiřího Dolejše také europoslanec Miloslav Ransdorf.

Komunista Ransdorf: Naším největším spojencem je Nečas a jeho melodyboys
Foto: kscm.cz
Popisek: Europoslanec za KSČM Miloslav Ransdorf

Už to, že se dostal do druhého kola, je velké vítězství,“ řekl pro ParlamentníListy.cz Miloslav Ransdorf. „Ale vůbec bych se nezlobil, kdyby onen výsledek 35 procent, který Jiří Dolejš dostává teď, byl našim výsledkem v parlamentních volbách,“ dodal eurposlanec s úsměvem.

Na otázku redakce, zda pociťuje nervozitu, odpověděl Miloslav Ransdorf záporně. „Myslím, že ten, na koho se můžeme neomylně spolehnout, je naše vláda. Ta totiž vymýšlí jednu větší blbost než druhou,“ konstatuje Ransdorf. Jak konstatoval, Petr Nečas a jeho „melodyboys“ jsou přesvědčivě nejlepšími spojenci KSČM, protože vytvořili v této zemi naprosto unikátní klima. „Dokázali naštvat levicové, středové i pravicové voliče. No a to je opravdu kus politického umění,“ zasmál se europoslanec. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radmila Zemanová-Kopecká

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

14:30 To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

Členové ústavněprávního výboru Senátu dali zelenou petici 15 tisíc zemědělců. Ti chtějí zrušit Fialo…