Velké zatýkání Nečasových lidí. Takto reaguje Mirek Topolánek

13.06.2013 17:42

Redakce ParlamentníchListů.cz se obrátila na expremiéra a bývalého předsedu ODS Mirka Topolánka s žádostí o komentář obří policejní akce, která na území České republiky od středečního večera probíhá.

Velké zatýkání Nečasových lidí. Takto reaguje Mirek Topolánek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

Policejní razie na Úřadu vlády, zatčení pravé ruky premiéra Jany Nayové, exministra Ivana Fuksy, bývalého poslance Petra Tluchoře, šéfa Úřadu vlády a člena dozorčí rady ČEZ Lubomíra Poula a exnáměstka ministra zemědělství Romana Bočka. Zasahuje kolem čtyř set policistů nejen v Praze, ale na mnoha místech celé země.

ParlamentníListy.cz se expremiéra Mirka Topolánka dotázaly, co si o celé situaci myslí a jak to na něho celé působí i při nedostatku veřejných informací k celému případu. Odpověď expředsedy ODS byla následující: :-)

Někdejší premiér a šéf občanských demokratů reagoval smajlíkem bez dalšího komentáře. Těžko proto odhadovat, zda symbol vyjadřoval emoce ve vztahu k celé akci či názor na žádost celou situaci komentovat.

Seznam zadržených se dále zvyšuje. Podle informací serveru Novinky.cz policie zatkla i ředitele Vojenského zpravodajství Milana Kovandu. Dříve už byla oznámena informace, že zadržen byl i Kovandův přechůdce ve funkci, Ondrej Páleník. Ten byl v současnosti šéfem Správy státních hmotných rezerv.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

16:45 Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

Odhalení ruské sítě ohrožující bezpečnost České republiky i Evropské unie? BIS by podle politologa a…