Senát Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.10.2012 17:32:36

POZVÁNÍ NA DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ SENÁTU

POZVÁNÍ NA DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ SENÁTU

Senát Parlamentu ČR pořádá v neděli 28. října již tradičně Den otevřených dveří. Brány horní parlamentní komory budou pro návštěvníky otevřeny od 10.00 do 17.00.

Veřejnost si bude moci prohlédnout dvě trasy. Ve Valdštejnském paláci (vstup recepcí C2) nahlédnou občané mimo jiné do Hlavního sálu, Jednacího sálu, Rytířské síně, Audienční síně, Valdštejnovy pracovny, Přijímacího salonku předsedy Senátu nebo Prezidentského salonku.

V Chodbě místopředsedů bude k vidění rovněž výstava Bystřická zrcadlení, která se koná pod záštitou předsedy Senátu Milana Štěcha a senátorky Dagmar Zvěřinové. Druhá prohlídková trasa povede Kolovratským palácem.   Výklad bude ve Valdštejnském paláci zajišťovat 6 průvodců, Kolovratský palác si budou moci zájemci projít sami bez průvodců. Prohlídky budou trvat cca 45 minut, skupiny (40 osob) půjdou každých cca 15 minut.

Poslední prohlídka s průvodcem začne v 16.15. Otevřeno bude rovněž Infocentrum, Výstavní síň Senátu a Trčkovská galerie. Vstup je volný.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama