Adam B. Bartoš

  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2014 9:06:22

NE Bruselu – Národní demokracie vyhlašuje referendum o vystoupení ČR z EU

NE Bruselu – Národní demokracie vyhlašuje referendum o vystoupení ČR z EU

Strana NE Bruselu – Národní demokracie představila kompletní kandidátku (pod textem) do květnových eurovoleb.

Strana NE Bruselu – Národní demokracie představila kompletní kandidátku (pod textem) do květnových eurovoleb. Předseda Adam B. Bartošpřipomenul první dvacítku, která byla představena na předchozích tiskových konferencích, a doplnil zbývající osmero kandidátů. V odpoledních hodinách pak zástupci strany předali potřebné dokumenty ministerstvu vnitra.

Místopředseda Ladislav Zemánek přítomné seznámil s podrobnostmi návštěvy představitelů Národní demokracie na ruském velvyslanectví, k níž došlo 7. března. Hlavním cílem bylo předání dopisu ruskému velvyslanci, v němž naše strana vyjadřuje podporu Rusku v jeho úsilí o ochranu ruské menšiny na Ukrajině a celkovou stabilizaci oblasti. „Kromě toho jsme však diskutovali o mezinárodní politice či českých médiích a jejich praktikách. A snad na všem jsme se shodli,“ dodal Zemánek s tím, že tato návštěva dokázala částečně prolomit mediální blokádu, které Národní demokracie musí čelit.

Předseda Bartoš následně vyhlásil referendum o vystoupení z EU. Tím budou květnové volby. Každý, kdo dá hlas Národní demokracii, bude hlasovat proti Bruselu. Ti, kteří ve zmanipulovaném referendu před deseti lety hlasovali pro vstup, a teď toho litují, mohou vše snadno napravit. “Tímto dnem začíná kampaň k referendu o vystoupení z EU. Rozhodli jsme se nečekat na stát, až takové referendum vypíše. My ho rovnou vyhlašujeme. V Evropských volbách budete mít možnost hlasovat pro vystoupení z EU. Stačí pro to jediné – vybrat ze všech hlasovacích lístků ten, který má tu odpověď už ve svém záhlaví: NE Bruselu,” uvedl Bartoš.

Tuto sobotu si připomínáme neblahé 75. výročí vzniku Protektorátu Čechy a Morava. Předseda Bartoš upozornil, že v protektorátu žijeme i nyní. Proto naše strana vyhlašuje Celonárodní den odporu proti protektorátu EU a vyzývá, aby občané nahrazovali bruselské vlajky českými a hrdě nosili naše národní symboly.

Kandidát NE Bruselu – Národní demokracie do eurovoleb Daniel Solis na závěr okomentoval úvahy některých amerických představitelů, zejména senátora Johna McCaina, oprášit plány na vybudování raketové a radarové základny v Polsku a České republice. S vědomím toho, že takový systém není obranné, nýbrž útočné povahy a že je zaměřen proti Rusku, vybudování této základny rezolutně odmítáme. „My jsme proti americkému radaru a jsme také proti vybudování vojenských základen na našem území bez ohledu na to, jakému státu by patřily,“ dodal Solis.

Adam B. Bartoš – předseda; Ladislav Zemánek – místopředseda

www.nebruselu.cz

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama