Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2017 18:37:00

Skutečně nechápu, kde bere současná koalice tu drzost

Skutečně nechápu, kde bere současná koalice tu drzost

Magistrát hl. m. Prahy představil krátké video v rámci kampaně Čistou stopou Prahou s názvem "Po Praze v SUV" mající za cíl odradit Pražany od jízdy v SUV.

Podle předsedy pražské ODS a zastupitele hlavního města Filipa Humplíka i I. místopředsedkyně ODS a předsedkyně klubu zastupitelů ODS v hlavním městě Alexandry Udženija se jedná o naprosto bezprecedentní plýtvání veřejnými prostředky v době, kdy pražskou dopravu trápí mnohem zásadnější problémy.

„Není dostavěný Městský ani Pražský okruh, poslední P+R parkoviště se otevřelo před mnoha lety za vlády ODS a do toho všeho se zavádí chaotický systém modrých zón, které nefungují a neplní svůj účel. Skutečně nechápu, kde bere současná koalice tu drzost za této situace přicházet s úplně zbytečným a hlavně trapným videem, které navíc platí z daní všech Pražanů. Nedivila bych se, kdyby automobilový koncern, jehož vůz byl ve videu použit, požadoval od vedení hlavního města omluvu,“ komentuje Alexandra Udženija.

Navíc je video plné stereotypů. „Ve videu vystupuje jako řidič SUV muž s černými brýlemi a zlatým řetězem s vizáží provozovatele kolotočů. Po cestě ještě málem srazí malé dítě na přechodu. Já se po Praze běžně pohybuji na kole. Pro svou sedmičlennou rodinu ale současně musím mít logicky větší automobil a skutečně nechápu, proč ze mě za veřejné peníze dělá tým paní primátorky veřejného nepřítele. Věřím, že stejně se cítí i další lidé,“ uzavírá předseda pražské ODS a kandidát do voleb do Sněmovny Filip Humplík.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama