Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.03.2016 19:14:34 - Renata

Vážený pane ministře

Stačilo už to, že pan Klaus strčil 333mld.Kč důchodového fondu do státní pokladny, Co kdyby všechny politické strany si hradili kandidaturu ze své stranické pokladničky. To se dočtu o dluhu ČSSD, TOP 09, KDU a dalších, ale nikdy nikdo nezveřejnil, že by ten dluh ta strana vrátila, víte o tom něco Vy? Snižujete státní rozpočet a já Vám opravdu držím obě pěsti, ale proč je nepostižitelný pan Bém za OPEN CARD, která skončila, proč není postižitelný pan Klaus, který ukradl seniorům více jak 300 mld., může se obrátit na ty, kterým je rozdal, ale ať nám je vrátí. Nebudou na nás poukazovat mladí, že nás žíví. Nebudeme zatěžovat státní rozpočet, protože Vy jste jediný, kdo zmínil, že důchody a státní pokladna nepatří dohromady. Proč se zloději ve vládě nikdy netrestají?
Renata Hašková
OZP Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.03.2016 11:28:50 - Andrej Babiš
  Díky za podporu. Moc si ji vážím, protože to je asi jediné co mě motivuje v tom pokračovat v politice. Vidíte já si platil předvolební kampaň ze svého no a teď mě ostatní politici chtějí omezovat v tom kolik můžu investovat do předvolební kampaně. Je to trochu směšné. Já bych všechny ty příspěvky na volby zrušil ať si je strany hradí ze svého a ne ze státního! Lidi, o kterých píšete jsou důvod proč jsem šel do politiky, protože jsem se na to už nemohl dívat jak to tady funguje. Nechápu jak je možné, že Opencard, divoká privatizace, lehké topné oleje, že nic z velkých kauz 90 let i současnosti nebylo vyšetřeno. Váš AB Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE