Ing. Antonín Prachař

  • Přerov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2014 15:40:00

Na útok, zarážející svou nízkostí a vulgaritou, budu reagovat právními kroky

Na útok, zarážející svou nízkostí a vulgaritou, budu reagovat právními kroky

Vyjádření Antonína Prachaře k pokračujícím útokům na jeho osobu.

Po celou dobu svého působení na ministerstvu dopravy jsem se soustředil na věcné řešení problémů resortu a přehlížel nepodložené útoky na svou osobu. Je pro mě nicméně nepřijatelné, aby tyto osobní ataky vedoucí k mé rezignaci pokračovaly i poté, co pan prezident přijal moji demisi.

Někteří zaměstnanci ministerstva dopravy dnes obdrželi podvrh dopisu, který je podepsán mým jménem, ačkoliv s ním nemám nic společného. Dopis obsahuje vulgární a nebývale nenávistné útoky na řadu pracovníků ministerstva i na mou osobu. Rozhodl jsem se proto v souvislosti s tímto dopisem podat trestní oznámení na neznámého pachatele kvůli zneužití mého jména. Za hranicí slušnosti a korektní veřejné debaty pro mě bylo už úterní vyjádření Odborového sdružení Drážní inspekce, které standardní kroky ministerstva ve vztahu k této organizaci přirovnávalo k „methanolové kauze“. Na další osobní útok, který je zarážející svou nízkostí a vulgaritou, již budu reagovat právními kroky.

Antonín Prachař

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama