Bc. Lubomír Franc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.02.2014 11:04:56 - Klára S.

totalita

Teď jsem četla kritiku opozice na vaší halvu a ptám se, co vy na to? Není to totiž první kritika, kterou jsem četla, ale z vaší strany reakce žádná. ,,Současná koalice nejen, že dává najevo svůj souhlas s totalitními praktikami kdesi v Tibetu, ale k tomuto způsobu myšlení a jednání má blízko i při jednání krajského zastupitelstva. Většinou pouhého jednoho hlasu v zastupitelstvu prosazují své záměry bez ohledu na oprávněné připomínky opozice. Tímto způsobem byl schválen rozpočet..." (celý článek http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Vladimir-Derner-1159/clanek/Krajem-zavanul-dech-totality-30514)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.07.2014 12:07:20 - Bc. Lubomír Franc
Zasedání zastupitelstva jsou veřejně přístupná a navíc živě přenášená na internetu, takže si každý může udělat vlastní názor na jejich průběh. Nad jednotlivými návrhy je pochopitelně rozdílná míra konsensu. Některé jsou schvalovány jednomyslně, jiné těsnou většinou. Většinu jednoho hlasu při hlasování však rozhodně nepovažuji za projev totalitních praktik.