ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2017 20:34:08

Stávající silnice svými parametry nevyhovuje požadavkům na bezpečnost

Stávající silnice svými parametry nevyhovuje požadavkům na bezpečnost

Ministr dopravy Dan Ťok bude v úterý 18. července od 10 hodin jednat spolu se zástupci Ředitelství silnic a dálnic se starosty dotčených obcí Jíloviště a Klínce. Tématem bude přestavba silnice I/4 mezi Pražským okruhem a Jílovištěm na dálnici D4.

„Stávající silnice svými parametry nevyhovuje požadavkům na bezpečnost silničního provozu, především se jedná o připojování a odpojování v mimoúrovňových křižovatkách bez přídatných pruhů a existence autobusových zastávek, do nichž se vjíždí a z nichž se vyjíždí opět bez přídatných pruhů,“ říká k jednání ministr dopravy Dan Ťok.

Hlavními body jednání bude zajištění obsluhy území veřejnou autobusovou dopravou, pokud dojde ke zrušení zastávek na stávající silnici I/4, návrhy řešení při možném přebudování sjezdů a nájezdů a případné vytvoření nových mimoúrovňových křižovatek na budoucí dálnici D4.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama