Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2010 11:50:00

Já jsem garantem dořešení sporných projektů

Já jsem garantem dořešení sporných projektů

Dopis pro autory listopadové výzvy

Vážení autoři výzvy pražským zastupitelům,

hluboce se mýlíte ve svém radikálním názoru, že vytvoření koalice na Magistrátu hl. města Prahy naznačuje dosavadní způsob vládnutí a je v přímém rozporu s vůlí voličů.

Koalice vznikla zcela demokraticky na základě výsledků volby vás a vašich spoluobčanů. Já sám jako volební lídr ODS, bez ohledu na zprávy z druhé ruky, jsem příkladem jednoznačné změny a také garantem dořešení sporných projektů.

Samozřejmě vám nikdy nebudu upírat právo na svobodné vyjádření vašeho názoru. Jen vás chci upozornit, že většina deklarovaných požadavků je i cílem mého působení na magistrátu a veřejně je prezentuji.

Známkou vyspělosti demokratického systému je možnost ovlivnit vlády a správu veřejných záležitostí standardními cestami, a také schopnost přijmout jiný než vlastní názor. V současné chvíli to však vypadá, že poněkud nesprávně hodnotíte současnou politickou situaci a to ještě před započetím práce nového Zastupitelstva hl. m. Prahy.

S úctou

Bohuslav Svoboda, kandidát na primátora

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama