Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2016 9:10:00

Je mi potěšením, že u zrodu buňky na Praze 10 mohu být právě já

Je mi potěšením, že u zrodu buňky na Praze 10 mohu být právě já

Pražská regionální rada tento týden odsouhlasila vznik místního sdružení ODS Praha 10. Založení tohoto místního sdružení je prvním krokem k obnovení důvěry ve značku ODS v jedné z největších pražských městských částí.

Předsedou byl na ustavující schůzi zvolen poslanec a bývalý primátor hlavního města Bohuslav Svoboda, 1. místopředsedou sdružení bude Martin Valovič, místopředsedou Michal Zazvonil a jako pokladní byla zvolena Olga Koumarová.

Svoboda chápe opětovné založení MS ODS Praha 10 jako šanci ukázat voličům, že občanští demokraté jsou sebevědomou stranou, která je schopna městskou část posunout dál a vznik místního sdružení je k tomu prvním krokem. „Je mi velikým potěšením, že u zrodu této buňky mohu být právě já, protože k Praze 10 jsem si během svého působení ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady vytvořil silný vztah a cítím potřebu zde vybudovat silnou místní organizaci, která zde bude reprezentovat poctivou pravicovou politiku v zájmu městské části a Prahy jako celku,“ řekl Svoboda.

Předseda pražské ODS Filip Humplík připomněl důvody zrušení předchozí buňky a vysvětlil, proč bude ‚nová desítka‘ i novým začátkem: „Gratuluji novému místnímu sdružení ODS na Praze 10 v čele s Bohuslavem Svobodou. Jeho morální kredit je pro mě osobně zárukou toho, že ODS na Praze 10 bude fungovat tak, jak se na ‚modré ptáky‘ sluší: pravicově, nepopulisticky a jednoznačně v zájmu občanů Prahy.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama