Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.12.2010 15:41:12

Mé obavy se naplnily

Mé obavy se naplnily

30.11.2010 - Dnes se naplnily obavy kandidáta ODS na primátora a zároveň nejstaršího zvoleného člena zastupitelstva, že osoby nespokojené s uzavřením koalice na pražském magistrátu odmítají jakoukoli diskuzi.

 Dnes se naplnily obavy kandidáta ODS na primátora a zároveň nejstaršího zvoleného člena zastupitelstva, že osoby nespokojené s uzavřením koalice na pražském magistrátu odmítají jakoukoli diskuzi a snaží se za každou cenu a mimo volební místnosti prosadit svoje názory či spíše osobní frustrace.

Jde o neresektování demokratických principů, které staví na reálných výsledcích komunálních voleb. Jde o stejné principy, díky kterým je také složena vláda České republiky. I v tomto případě se vítězná strana ustoupila koalici stran s menším procentuálním ziskem.

Zcela jasně se také ukazuje jaká je míra zodpovědnosti samotných českých politických elit. Pánové Kalousek, Schwarzenberg a také bývalý prezident Havel by neměli šířit svoje domněnky a dohady o budoucím fungování hlavního města Prahy a zneužívat je pro svoje vlastní zviditelnění.

Požádal jsem městskou policii, aby žádným způsobem proti protestujícím nezasahovala.
Bohuslav Svoboda, kandidát na primátora Prahy
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama