Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2013 14:13:25

Nejde o terorismus, nejspíše došlo k výbuchu plynu

Nejde o terorismus, nejspíše došlo k výbuchu plynu

Vyjádření primátora Bohuslava Svobody k výbuchu v domě v Divadelní ulici v Praze 1

„Na místě jsme nasadili maximum možných sil, zasahují všechny záchranné složky, tedy policie, hasiči i záchranná služba. Dle mých informací se nejedná o teroristický útok, nejpravděpodobnější příčinou je výbuch plynu, což se prověřuje. Výbuch si vyžádal zhruba 40 většinou lehce zraněných, ani vážnější zranění nejsou ale vyloučena, stále se zjišťuje, zda někdo nezůstal pod sutinami. Jak mne informoval ředitel ZZS Zdeněk Schwarz, mohlo by jít nejvýše o tři osoby,“ řekl primátor hlavního města Bohuslav Svoboda (ODS), který se byl na místě výbuchu osobně spolu se svým náměstkem Ivanem Kabickým (ODS) podívat.

Poškozenou budovu prověřuje městský statik. „Zprovoznili jsme v souvislosti s výbuchem bezplatnou informační linku 800 100 991, na níž občané mohou získat informace o přijatých opatřeních týkajících se bezpečnosti a dopravy v postižené oblasti Prahy 1.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama