Dr.Dr. Jan N. A. Berwid-Buquoy

Dr. et Dr. Jan N.A, Berwid-Buquoy
  • KDU-ČSL
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2017 9:52:40

Hrátky s čertem aneb Severní Korea

Hrátky s čertem aneb Severní Korea

Tato poslední stalinistická enklává dělá vše pro to, aby byla vymazána z mapy světa. Arogance a bezduchost korejských komunistů dosahuje existenčního vrcholu, ale je nutné si přiznat, že i my na tom neseme část viny. Propásli jsme včasný zásah.

Proč USA a ostatní velmoci Velká Británie, Francie, ale i EU, nechaly dojít věci tak daleko, že umožnili korejskému komunistickém šílenství dosáhnout na atomovou a dnes již snad dokonce i na vodíkovou bombu? Jsme snad na obě oči slepí? Zdá se jakoby naši politici byli pouhými lovci funkcí a koryt – a ostatní je nezajímá, nemyslíce na víc než na příští volby: „Prasata se střídají, koryto zůstává!“

Jsme na nejlepší cestě k tomu, že po korejském stalinismu dosáhne na atomovou bombu islámský Irán. Kolikrát již stát Israel před tímto vývojem důrazně vyroval? Někdy se mi zdá, jako když vytváříme sebvražednou zahraniční politiku na splátky, připomínající padajícího zedníka z lešení newyorkského mrakodrapu, který si při každém míjícím patře říká: „Zatím v pohodě!“ a dokonce si ve 30. poschodí, ještě v letu navíc dojedná rande na večer se sekretářkou...

Severní Korea již dnes disponuje s nosiči dlouhého doletu a snadno může zasáhnout jekékoliv cíle v Jižní Koreji (ostatně, na to jí stačí již rakety středního doletu), Japonsku, Číně, Rusku a dokonce i ostrov Guam, což je územím USA. Severokorejské rakety jsou upraveny tak, aby byly nosiči jaderných hlavic.

Pakliže se korejským stalinistům podaří vyrobit balistickou střelu typu ICBM (Inter-Continental Ballistic Missile) a oni jsou na nejlepší cestě toho dosáhnout, bude tím ohrožena i Česká republika.

Na zničení celé Prahy stačí jeden nosič. Na zničení celého Česka cca. 14 náloží ICBM. To znamená, že jedna jediná raketová základna v Severní Koreji je schopna vypálit 14 balistických střel. Ty dosáhnou cíle v České republice za necelé dvě hodiny...

Nabízí se tím sice dost času utéci do sklepa, pakliže americké, tak jako ruské radary (my žádné nemáme) včas zachytí směr i další let jaderných střel ICBM a obratem ruky nám to oznámí. Jinak naše sklepy slouží tak akorát k tomu, abychom vyloženě nemuseli shořet na ulici.

Protibalistickými anti-raketami vůbec nedisponujeme a když  v minulosti Američané uvažovali o tom  postavit v Brdech radarový štít a v Polsku anti-raketovou základu, vlády obou zemí je nenápadně vystrnadily - a tak zůstala střední Evropa bez ochraného štítu.

Zběsilý komunistický diktátor Kim Čong-un si může bez jakýchkoli obav kdykoli posloužit!

V době návštěvy amerického prezidenta Baracka Obami v Praze, v dubnu 2009, se nechal nejvyšší činitel USA slyšet, že Spojené státy, na rozdíl od Francie a Velké Británie, budou vždy ochotny český národ všemi prostředky bránit. Opoměl však nastínit, jakým způsobem by se to mělo proti severokorejským ICBM provádět.

Pakliže nukleární zbraně stalinisty Kim Čong-una zprovodí český národ ze světa a naše vlast lehne popelem, není zde, co by se ještě dalo bránit. Američané sice mohou následně vymazat Severní Koreu z mapy světa, ale na to bude pohlížet český národ již jenom z věčného „nebeského království“...

Jakýsi pomatený, levicový optimista mě nedávno poučil: „KLDR proti nám nic nemá. Proč by nás chtěli korejští komunisté vyhladit? Nemají k tomu důvod.“ Tato osoba se patrně zatím nepoučila z dějin.

Diktátory typu Hitlera, Stalina, Mao Tse-tunga, Kim Čong-una a jim podobných, nelze posuzovat normální lidskou logikou. Jde o nevypočitatelné paraoidní úchylkáře, kde se neví co ve své ideologické schizofrenii v následujících okamžicích podniknou.

Adolf Hitler v „Mein Kampfu“ naléhavě varuje před válkou s Anglií a Ruskem a přesně uvádí příčiny i následky takového jednání. Ve skutečnosti se potom dopustil toho, před čím sám varoval.

Stalin poctil nejvyššími vyznamenáními své soudruhy, kteří mu dopomohli k moci. V zápětí je nazval „nepřáteli revoluce“ a nechal je všechny postřílet.

Mao Tse-tung sliboval čínskému lidu „ráj na zemi a nevídaný blahobyt“. Jakmile se však dostal k moci, začaly se v Čině vytvářet pochody hladu.

Rovněž Kim Čong-un má na svědomí tisíce poprav, proti osobám, kde k tomu nebyl žádný hmatatelný důvod. Ostatně, v totalitním režimu je dostatečným důvodem úchylná představa politického schizofrenika a jeho paranoidní logika.

Komunismus a fašismus jsou produkty paraoidních mozků, odtrhující tento svět od reálné skutečnosti. Jsou předpokladem válek a krvavých revolucí. Vraždy, popravy a pronásledování jsou tam denním chlebem, neboť u moci jsou duševně nemocní šílenci.

Jedná se o tzv. „latentní schizofrenii“, kdy onemocnění na dané bytosti nelze poznat. Tímto způsobem dochází ke katastrofálním omylům a pakliže se psychopat dostane k moci jeho politickým cílem se stane vyvražďování. Je naprosto lhostejné, jakým ideologickým žvástem ono řádění definuje. Zabijí ze strachu, neboť ve své paranoidě vidí pro sebe nebezpečí, kde vůbec žádné neexistuje.

Zbavte výše uvedených diktátorů jejich psychopatických ideologických a naprosto nerálných pohnutek: „židovské nebezpečí“, „nebezpečí kapitalizmu“, „vykořisťování dělnické třídy“, „konečné řešení židovské otázky“, „nepřátelé revoluce“ atd. atd.

Pakliže odečteme tyto naprosto bezduché, prázdné fráze, stojí před námi ad hoc jedině masoví vrazi a jejich pomahači!

Že by Česká republika byla pro Pchjongjang lhostejná, na takovou alternativu to vůbec nevypadá. O tom svědčí i následující skutečnost: Velvyslancem Severní Koreje v Praze se stal Kim Pchjong-il,

syn stalinského diktátora a zakladatele severokorejského totalitního režimu Kim Ir-sena.

Jako bývalý britský zpravodajský důstojník, je mou povinností upozornit vládní orgány České republiky na skutečnost, že osazování zastupitelských postů cizí mocností, tak významnou osobností jako je Kim Pchjong-il, často znamená základní přípravu na vytvoření velmi široké informační a dobře fungující sítě zahraničních agentů.

Nic bych za to nedal, že ona „spící Růženka“ naší zpravodajské služby BIS, zatím zhola nic netuší a v budoucnu asi ani nic „vážného“ neobjeví, dokud před jejíma očima Praha nevyletí do povětří!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama