Dr.Dr. Jan N. A. Berwid-Buquoy

Dr. et Dr. Jan N.A, Berwid-Buquoy
  • KDU-ČSL
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2016 13:53:10

Zemanův alkoholický komunismus

Zemanův alkoholický komunismus

Miloš Zeman je komunističtější než sama komunistická strana KSČM. Po vylhaných útocích na F. Peroutku a nesmyslných útocích na B. Sobotku je nyní na řadě dalajláma. Tento duchovní vůdce je trnem v oku čínské komunistické vládě a Miloše Zemana.

Čeští komunisté a vedení KSČM zatím nikomu nevyhrožovalo (na rozdíl od Zemana), že kdo se setká s dalajlámou musí počítat s odvetnými opatřeními. KSČM si vede svojí nezávislou politiku, na Peking se neohlíží a dalo by se říci „blbne si sama pro sebe“.

To se o prezidentovi republiky říci nedá. Ten blbne v rytmu komunistické ideologie Pekingu. Jakmile jsou čínští komunisté proti dalajlámovi, je proti němu hlava našeho státu také. Kdyby bylo pekingské komunistické vedení pro dalajlámu, byl by pro něho hradčanský alkoholik rovněž. Zeman připomíná, svými politicko-společenskými postoji, Beneše a Gottwalda v letech 1945 – 1948. Snad máme to štěstí, že s námi veliká Čínská lidová republika nesousedí.

Jakmile prezident vystřízliví začne se podle, pro mne z neznámých důvodů, bát čínských komunistů a nastává u něho jakýsi druh řiťolezectví. Něco takového KSČM vůbec neprovádí a politicky blbne naprosto suverénně. Miloš Zeman by si z toho měl vzít příklad ať už je střízliví nebo v alkoholickém deliriu.

Když už polevil s nejapnými útoky na premiéra Sobotku (asi se unavil) a soud ho právem odsoudil za idiotské zostouzení vynikajícího protikomunistického žurnalisty Ferdinanda Peroutky, našel si hradčanský alkoholik jinou oběť. Stal se jí jistý Jiří Brady. Podívejme se nyní krátce o koho se vlastně jedná:

Jiří Brady (George Brady) se narodil 1928 (88 let) v Novém Městě na Moravě. V době protektorátu prošel dvěma koncentračními tábory – Terezínem a Osvětimi. Od roku 1951 žije v Kanadě, kde podniká. V padesátých a šedesátých letech publikoval a vydával svědectví o holocaustu, financoval a pomáhal při zveřejňování publikací týkajících se lidských práv. V roce 2016 se dozvěděl, že k výročí vzniku ČSR má být Milošem Zemanem vyznamenán Řádem T.G.M.

Moc nadšení to v něm nevyvolalo a proto veřejně prohlásil: „Přemýšlel jsem, zda vyznamenání od Zemana příjmout. Někdy říká věci, z nichž vstávají vlasy hrůzou.“ Zdali se prohlášení dostalo k sluchu hlavy státu nebo jeho mluvčího Jiřího Ovčáčka se přesně neví. Někdy se dokonce zdá jako by prezident republiky byl Ovčáček (často též zvaný Off-čáček) a jeho mluvčím Zeman. To, co se úplně nepodaří zkazit Zemanovi, to dorazí Off-čáček.

V každém případě si hradní alkoholik po Peroutkovi a Sobotkovi nějak zasedl na Jiřího Bradyho a šel na to přes dalajlámu a Komunistickou stranu Číny. Náhle prohlásil, že Bradyho nevyznamená, neboť jeho příbuzný se setkal s dalajlámou.

Za normálních olkolností by šlo o prohlášení pro svěrací kazajku a okamžitý odvoz do Bohnic. Ne však v případě ať opilého nebo střízlivého (rozuměj – stav po „opici“) hradčanského násasky. Myšlení Zemanova druhu nacházíme často v komunistických a nacistických rozhodnutích: Příbuzní nevhodných společenských osob museli pykat za to, že jsou příbuzní. Bratranci a sestřenice továrníků nesměli studovat ačkoli své příbuzné nikdy neviděli. Příbuzní katolických hodnostářů nesměli v době nacistického Německa pracovat ve veřejných službách. Kdo se stavil politicky proti režimu, byl odvezen do koncentráku i s celou rodinou a příbuzenstvem atd.

Zeman nyní odhalil, že strýc Jiřího Bradyho se setkal s dalajlámou a Brady je navíc židovského původu. Tím je pro jakékoliv vyznamenání ze strany hradčanského alkoholika absolutně mimo šanci. Nevím zdali by bylo na místě podezírat hlavu státu ze skrytého antisemitismu (ačkoli u něho jsem již připraven na všechno), ale nesmíme zapomínat na prohlášení bývalého čínského předsedy vlády Čou En-laje o tzv. „rozpínání amerického židovského kapitálu“.

Jiří Brady je přece jenom kanadským podnikatelem. Pakliže dospěje vedení Komunistické strany Číny k závěru, že „nebezpečí“ nehrozí jenom od dalajlámy, nýbrž i od „rozpínavosti amerického židovského kapitálu“, lze dokonce s matematickou přesností očekávat Zemanovu novou proměnu. Přestane strašit české občany cizineckým přistěhovalectvím jako to doposud činí a v zájmu pekingských komunistů se z něho stane zarytý antisemita.   

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama