Dr. Libor Rouček

Bývalý europoslanec
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2011 12:50:24

23.5.2011 Festival Jeden svět v EP v Bruselu

23.5.2011 Festival Jeden svět v EP v Bruselu

V Bruselu proběhne ve dnech 17. – 26. května 5. ročník Mezinárodního filmového festivalu o lidských právech Jeden svět.

Letošní ročník uvede 20 nejlepších dokumentů ze 13. ročníku Mezinárodního filmového festivalu o lidských právech Jeden svět v Praze.  Filmy upozorňují na případy možného porušování lidských práv například v Číně, v Rusku, v Barmě či v Iránu, ale také se zabývají komplexními problémy globalizace, imigrace či například právy žen.

Promítání se budou konat v BOZAR Centre for Fine Arts, na Stálém zastoupení České republiky při EU, v Goethe Institutu a v Evropském parlamentu.

Festival Jeden svět podpoří také místopředseda EP Dr. Libor Rouček, který zahájí 23. května v 18.30 na půdě Evropského parlamentu uvedení čínského filmu Emergency Shelter.

Dr. Rouček zve poté diváky na malé občerstvení a následnou panelovou diskusi s odborníky, kteří se specializují na téma promítaného filmu.

Pozvánka s podrobným programem a informacemi o filmu zde.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama