Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2015 10:08:20 - Berika

Úprk uprchlíků

Dosud jsem byla pro pomoc uprchlíkům, ale po včerejšku, kdy se snažili útéct z uprchlického tábora, nevím. K čemu jim máme pomáhat, když oni o to nestojí? Myslíte, že je namístě s nimi vyjednávat? Co jsme jim udělali, krom toho, že jsme je zadarmo ubytovali a nasytili, že chtějí pryč a drží hladovku? A myslíte, že by tuto kauzu měla vláda reflektovat při rozhodování o přijetí dalších uprchlíků?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.08.2015 13:15:40 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s vaším názorem ,nicméně si musíme uvědomit to základní .Většina těchto imigrantů nejsou uprchlíci podle mezinárodních konvencí ,ale ekonomičtí migranti hledající lepší životní podmínky. A proto cílovou zemí není naše republika, ale jiné země EU, ve kterých je sociální systém pro ně výhodnější a kde již žijí jejich souvěrci. Proto také,pokud je naše policie umístí do uprchlického tábora, se jim to nelíbí a chtějí pryč, na západ od nás. Má to i svoji výhodu a to tu, že ČR není cílovou zemí. Takže ano, pomoc uprchlíkům ,ale pouze těm,kteří stojí o to získat v naší zemí azyl, jsou prověření a odpovídají podmínkám ,které si české migrační úřady vymínily na EU. Prostě to,že si o svých uprchlíci budeme  rozhodovat sami . A to je i z pohledu bezpečnosti  dobře.