Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2015 12:31:25 - Vašek Kr

Chápete Zaorálkovo harašení zbraněmi v rukou žen ???

naštěstí jordánských ???
"Ministr Zaorálek ve svém vystoupení potvrdil vytvoření třetího svěřeneckého fondu pro Jordánsko, který bude sloužit k výcviku žen v jordánských ozbrojených silách. „Jsem rád, že mohu potvrdit spuštění svěřeneckého fondu a poděkovat našim partnerům, kteří do projektu přispěli,“ doplnil ve svém příspěvku ministr Zaorálek......(Ministr Zaorálek na zasedání Severoatlantické rady za účasti EU....http://www.mzv.cz/jnp/cz/udalosti_a_media/tiskove_zpravy/x2015_05_14_ministeriada_nato.html) ....

Jde o náhodu nebo spojitost s harašením zbraněmi i v rukou českých žen ???? ........nebo jde o pominutí smyslu jako v případě léčení Majdanských banderovců ..... ???
Budete na to přispívat Vy osobně spolu s ostatními členy ČSSD ??? Mě osobně se na to přispívat nechce.... !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.05.2015 10:06:19 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz .Svěřenecký fond pro výcvik jordánské armády je podpora rozšíření schopnosti armády. V tomto případě pro výcvik žen v jordánské armádě. Dle mého názoru je jen dobře ,když se rozšiřují práva žen v muslimském státě . Nemá to nic společného s novelou branného zákona zavádějící povinné odvody. Opakovaně musím dodat, že  v současné době existuje obranná povinnost pro může i ženy od 18 do 60 let v případě ohrožení země. Nevím kdo a za jakým cílem šíří blbosti o nasazení našich žen do bojových operací v rámci povinných odvodů. Osobně mám značné výhrady k nařízenému systému odvodů a zákon bude muset být změněn. To ovšem neznamená, že výše zmíněná povinnost k obraně země zmizí. Nevím,proč zmiňujete léčení zraněných z Majdanu v souvislosti s banderovci, ale naše země se zachovala v souladu s národními zájmy ČR a v rámci solidarity a humanity. Mimochodem, takto postupovala i v případě jiných zemí. Z tohoto pohledu vás dotaz k financování je irelevantní .