Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2015 11:32:14 - Slavata Anton

Myslíte si že boj ČSSD za Mír bude úspěšný , já ne ...

Po 70 letech je slovo „válka“ zase aktuální... to je skvělé . Bojovali jste proti kamennému terorismu pastevců v Afganistánu po boku USA a kromě rozdrceného kamení žádný výsledek. Poporovali jste USA v boji proti ZHN v Iráku a žádný mír v té zemi. Podporovali jste kolegy v NATO USA, Francii GB proti diktátorovi v Lybii až je země rozvrácená tak, že lidé z Afriky i místní přes ti "demokraticky vybudovanou poušt" prchají do Evropy. O extempore Kosovo , Jemen
Asi ta Vaše orientace na mírové úsilí NATO a USA zataháhne ČR do války na Ukrajině včetně českých žen. Navíc díky dobrodiní EU budeme živit uprclíky zatímco mnoho rodičů českých dětí nemá na kvalitní stravu a školní obědy .
Můžete mluvit a horovat jak chcete ale Výsledky ČSSD jsou žalostné ,sice jako pokračovatelé úsilí pravice máte skvělé výsledky v boji proti komunistům , terroristům a Putinovcům. Jak může vaše Vláda ČR připustit aby USA velvyslanec objížděl v ČR bojové oddíly AČR a instruoval soudce jak mají soudit ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2015 20:47:37 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za názor,ale jak zajisté pochopíte ,tak jej nesdílím. V úvodu mám jednu otázku.Když tak kritizuje sociální demokracii ,kde se poděl ten komunistický internationalismus, se kterým KSČ podporovala nedemokratické režimy , diktátory a teroristy. Podle mého názoru se jistě neztratil, pouze dnes není v módě a není po něm společenská poptávka. ČR je členskou zemí EU a NATO a tato skutečnost zajišťuje naší bezpečnost a demokratický vývoj naší společnosti. Chápu,že se to řadě lidí zajídá ,ale já jsem přesvědčen,že je to v pořádku a naše členství podporují. Již jsem vysvětloval důvody působení našich vojáků v Afghánistánu a proto nemohu souhlasit, že se tam nic pozitivního nestalo. Opak je pravdou, ale vše záleží na afghánské vládě.Proti teroristickým útokům se lze velmi těžko  bránit,to snad pochopí každý. Prvořadé je zajistit bezpečnost Afgháncům. V Iráku působila naše polní nemocnice a žádné bojové jednotky. Současnou situaci nezvládla irácká vláda,která podcenila národnostní problémy v zemí a nezajistila bezpečnost občanům. Pokud si vzpomínám, tak naše jednotky ani v Libyi, ani v Sýrii nebyly a nejsou. Naopak pomáháme v Malí v boji proti teroristům na straně vlády. Prostě pokud selže diplomacie,pak nezbývá než bojovat a pomáhat potřebným. Proto prosím,aby jste svět neposuzoval černo bíle ,ale na základě faktů a nikoliv ideologie. A také ,by se měl poučit z historie. Nemyslím si,že výsledky vlád ČSSD jsou žalostné,jak tvrdíte. Ale na tom se zřejmé neshodneme ,protože máme jiný pohled na svět a na demokracii.