Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2017 9:56:04 - wokoun

Pane poslanče

vy odpovídáte, jako chytrá horákyně .... tak ještě jednou:
EU a USA mluví stále o lidských právech, ale kolik krajin už vyrabovali včetně vyvraždění obyvatelstva ? Je nestoudnost vlády i poslanců vyslání vojáků, kteří nás mají údajně chránit ... ptám se před čím a před kým ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2017 10:26:21 - Ing. Antonín Seďa
 Mluvíte o historii a historických událostech nebo o čem. Ani EU, ani NATO žádnou armádu přece nemá, takže opravdu nevím o čem hovoříte. Pokud mluvíte o koloniální nadvládě apod., tak máte pravdu. Ale jedná se pouze o jednotlivé členské země a nikoliv o tyto organizace. Nevidím žádný důvod, proč by svrchovaná země neměla plnit své závazky a neměla by pomoci zemím, které o tuto pomoc požádali. Kolektivní obrana Aliance spočívá i v obraně jednotlivých zemí Aliance. Takže je to ochrana a to před současnou agresivní politikou Ruska. Je to totiž reakce těchto pobaltských států a Polska na anexi Krymu a bezpečnostní situaci na východě Ukrajiny.