Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2017 11:37:49 - wokoun

Pane poslanče,

opakujete se nicneříkajícími frázemi. S vašimi názory se nemohu ztotožnit, poněvadž postradají smysl. Obhajujete militantní politiku a to jsem od vás nečekal. Myslím, že ve volbách s takovou politikou nemáte šanci volby vyhrát.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2017 21:31:53 - Ing. Antonín Seďa
 To si zřejmě nerozumíme. Vůbec neobhajuji militantní politiku, právě naopak. Ale jako technik nechci zaměňovat důsledky s příčinami. Miliotanntí nejsou pouze USA, ale i RF či Čína. často se hovoří o tom, že je třeba zrušit bipolární svět a nastavit svět jiný, multipolární. Já osobně si nejsem jistý, že to je řešením. Přece je logické, že slabší protivník si bude chránit takové schopnosti, které nejvíce ohrožují lidstvo. V tomto případě jsou to jaderné zbraně. Pokud by všechny státy světa odzbrojily, pak s tím nemám vůbec žádný problém. Ba právě naopka. Ale sám víte, že k tomu nikdy nedojde. Obranný a vojenský průmysl je hybatelem ekonomiky všech vyspělých zemí.