Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2015 20:49:06 - Vatala K

Tím 1.májem jenom matete lidi

Vždyť ten 1.M jste dávno odepsali !!!
Přikrýváte tím že k 70. výročí vítězství nad fašismem bude v Praze ustaveno Sudetoněmecké krajanské sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku? Dokonce ještě za účasti F. Vogt-Grubera, předsedy německého Witikobundu, který je militantní větví německého Sudetendeutsche Landsmannschaftu a i v SRN je považováno za extremistické. Tento nový povedený spolek „odsuzuje vyhnání, genocidium a etnické čistky, k nimž došlo po druhé světové válce“. Připravované vlastní vydavatelství Sudetenverlag chystá vydání knihy „Dr. Edvard Beneš – lhář, pokrytec, válečný zločinec“. Sdružení plánuje stavbu pomníků, odkrývání masových hrobů, přednáškové akce atd. Jak je možné, že byl v České republice povolen tento spolek, jehož program je v rozporu s Ústavou?
==============
Proč o tom není šíře informována česká veřejnost?
===========================
Proč burcujete proti Ruským motorkářům a ne proti sudetákům????
===========================
Je mi z vás špatně .Fuj!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.04.2015 7:14:32 - Ing. Antonín Seďa
Ostře s Vámi nesouhlasím. Budu hovořit za ČSSD na uherskohradišťsku a uherskobrodsku, tam slavíme Svátek práce již desítky let. V poslední době to je na Sokolském stadionu v Uherském Brodě, protože nechceme konkurovat oslavám, které pořádají komunisté v Uherském Hradišti. Co se týká 70.výročí vítězství a osvobození, sám jsem se účastnil pietních akcí v Prlově, na Ploštině a na Salaši. Dnes jako každý rok pokládáme kytici při příležitosti osvobození města Uherské Hradiště. Co se týká zmiňovaného sdružení, souhlasím s Vámi. Je to provokace a již jsme se obrátili na MV, aby sledovalo činnost tohoto spolku. Mohu Vás ujistit, že já budu hájit národní zájmy České republiky tak, jak jsem to dělal i v minulosti.