Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2015 17:07:46 - Strojil Franta

Válka je vůl!!! ...Proč ČSSD militarizuje ČR na válku?


Zkusme si však do jedné řady poskládat zmiňované zprávy posledních dní o chystaných krocích "NATOmilitarizace" v České republice:

1. Povinné odvody.
2. Přísaha věrnosti nejen vlasti, ale i spojencům (tedy NATO).
3. Rušení trvalé adresy odlišné od místa bydliště (zřejmě aby bylo možné hledané osoby, například brance, rychle najít).
4. Možnost nasazení branců v zahraničí.
5. Rozhodnutí o navýšení státních hmotných rezerv - potravin.
6.+ 20 mld na obranu dle pokynů
NATO a protektora Schapira.

Přicházíte o poslední skalní příznivce !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2015 18:39:37 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím pouze s vaším úvodem,a to je ,že válka je vůl . ČSSD nemilitarizuje naší zemí, naopak vůči naším koaličním partnerům je v opozicí. Vládní koalice slíbila do roku 2020 navýšit rozpočet MO současných 0,98% na jiný1,4 % HDP. Ale další legislativní vejdou zejména za MO. Opravdu jsem si nevšiml,že by sociální demokraté řídili resort obrany. Co se týká jak novely branného zákona, tak povinných odvodů ,bude muset dojít k radikální úpravě zákona. Totéž se týká zákona o aktivních zálohách . V současné době se pohybujeme v mírových podmínkách,takže stále platná obranná povinnost není na pořadu dne.Ta se totiž týká případů ohrožení země či vyhlášení mobilizace. Mohu vás ujistit , že militarizace společnosti není politikou ČSSD a pokud bude sociální demokracie ve vládě, taknedopustí to, co popisujete. Nenechte se prosím zastrašit a věřte ,že naše země je bezpečnostně zajištěna.