Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.03.2016 12:38:05 - Ž.I.T.O.

Za nelegální překročení hranice vyhoštění.

Proč nebyl návrh úsvitu přijat? Podle mě je to rozumné řešení. Nelegální imigranti si přeci azyl a naši pomoc nezaslouží. Nebo ano?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.03.2016 10:36:43 - Ing. Antonín Seďa
 Nejprve se chci zeptat, který Úsvit myslíte. Zda ten Okamurův či Černochův. Ale teď vážně. Je zbytečné přijímat zákon, když již ttao možnost vyhoštění je uvedena v trestním zákoníku. ČR má na rozdíl od jiných zemích velmi přísný azylový zákon a pokud se prokáže, že se jedná o nelegální migranty a dnes tomu tak je z důvodu porušování dublinských dohod minimálně 90%, pak se tito migranti vyhošťují. A to do země odkud do naší země vešli. JInak je nutno zajistit jejich přepravu, pod dohledem, a to stojí docela velké peníze, pokud se použije například letecká přeprava. Populističtí politici, a to právě ti, o kterých hovoříte, v řadě případů ani neví co činí. namísto konkrétních řešení nabízejí tu vystoupení z EU, tu výstavbu plotu, tu odpoutání se od USA a připoutání se k RF,...Prostě snaží se být stále v popředí zájmu médií a získávat ztracené body. Problémem je, že nejsou ani zodpovědní politici, ale ani státníci. Bylo by vhodné, aby tyto populisté definovali české národní zájmy, aby lidé konrčně pochopili, co jsou zač. Oni prostě nemají ani program, ani témata. Kromě strašení migrací a uprchlíky. A jejich návrh je opravdu zbytečný, protože to je již v našem trestním právu.