Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.10.2017 19:06:21 - Jirča S.

Základní problémy Zlínského kraje ???.... škoda že jste to zjistil až vám před volbami teče do bot

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Antonin-Seda-243/clanek/Zakladni-problemy-Zlinskeho-kraje-81120

To je dost,že jste se pochlubil , Výsledky vašeho Uvědomělého SocDemokradického 15 letého budování kapitalismu....

Ovšem je to v tvrdém rozporu s Vaším nedávným tvrzením že se "máme nejlépe v historii ČR ".

Takže na " Budku" od voličů za "špatné budování kapitalismu" dostanete Oprávněně ?

Otázkou bude zda budete pokračovat coby Sociální Demokrad-politik v budování EUSAkapitalismu v ČR nadále , a zda budete nadále věrným služebníkem-poslancem za 2 mil/rok Válečně NATOvražedného Globálního Kapitálfašismu v ČR coby Významný President Válečné neziskovky EUDEFENSE.CZ.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2017 19:46:16 - Ing. Antonín Seďa
 Tvrzení, že se máme v historii platí. O tom svědčí nejen statistické údaje, ale také mezinárodní srovnání. To ovšem neznamená a já jsem o tom mnohokráte na svých webových stránkách i na PL psal, že bohatství národa není rovnoměrně přerozdělováno. A že u nás žije mnoho lidí na hranici či v blízkosti hranice chudoby. Vy kritizujete kapitalismus a přitom nekritizujete komunismus před rokem 1989. Tam také byli privilegovaní a hlavně všichni museli držet pusu a krok. ČSSD je jedinou politiskou stranou, která se zastává zaměstnanců, seniorů, rodin s dětmi či zdravotně postižených. A také co má v politickém programu činí. Kdo se zastal zaměstnanců v bývalém LETu Kunovice, v Mitasu či Moravia Cans v Bojkovicích. Byla to KSČM či SPD. Nikoliv, byli to sociální demokraté. A o spolku a think thanku Eurodefense.cz jsem již popsal mnoho řádek. Je to spolek hájící naše národní zájmy. To by jste mohl nejen vědět, ale měl by jste jej i podporovat.