Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2015 23:04:51 - Strojil Franta

Zítra to roztočíme drahoušku ? ...v rámci "The War on Democracy" ?

Neuspokojil jste mne svými výmluvami k "militarizaci" a "NATOválčení" a vyhl se odpovědnosti s výmluvou na ANO ...pokud vím ani ČSSD ani ANO ani KDU-ČSL neměli ve volebním programu "válečné aktivity" (nebylo to ani v koalové smlouvě ... bubny válčení z vlády začal až Zaorálek na podporu Banderovců , ANO se přidalo později až po návštěvě Stropnického v USA. Chcete snad říci že vláda to schvaluji s "odporem" proti úkolům koaliční smlouvy a proti odporu ministrů ČSSD ???
Nedělejte z lidí hlupáky !!! Zatahujete ČR do cizích válek !!! Tam se nedali za 40 let zatáhnout sověty ani komunisté ..... a ty ženské registrace žen hledte změnit , je to ostuda .... ženské válečné oddíly domobrany neměl ani Áda ....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2015 8:29:02 - Ing. Antonín Seďa
 Nejsem od toho,abych vás uspokojovat. Kdo chce jasné pochopil. Obranný zákon s podobou povinných odvodů předkládá ministr Stropnický, který však nenarazil vládě ,ale v parlamentu. Mimochodem ministr zahraničí tuto novelu na vládě nepodpořil,tak mu prosím neobsazujete psí hlavu. Taktéž uvádějte fakta, protože jsem neslyšel,že by by ČSSD byla ta,která podporuje miniaturizaci společnosti. Právě naopak. Něco jiného je, že chceme dokončit reformu armády z roku 2002. Schází profesionální vojáci a nejsme pro působení aktivních záloh v zahraničí. Prosím nepodsouvejte občanům to,že někdo hodlá posílat naše ženy do války. Současné znění branného zákona ukládá povinnost bránit naší zemí všem od abych18 do 60 let věku. Takže nic nového pod sluncem. Mimochodem, pozitivně měníme i vysílání vojáků do zahraničních misi,kdy pociťujeme naše zapojení v misích OSN. Také postoj vlády vůči krizi na Ukrajině je vyvážený. Proto si prosím nepleťte pojmy s dojmy a přistání šířit nesmyslnou propagandu,která má z cíl rozdělovat naší společnost. Za to vám předem děkuji.