Ing. Hana Orgoníková

Hana Orgoníková zemřela 5. června 2014 v Hradci Králové
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.08.2011 11:45:00

O kvalitách ministra Kalouska mám silné pochybnosti

O kvalitách ministra Kalouska mám silné pochybnosti

Rozpočet ČR na rok 2012 musí být předložen do PS v září 2011. Ministerstva již dala do vlády svoje požadavky, ale vzhledem k nelogickým vládním škrtům není lehké rozpočet jednotlivých ministerstev sestavit.

Ministr Kalousek zvedá palec nahoru či dolů podle toho, o jaký rezort jde a kdo ho jako ministr reprezentuje. Přitom úkolem ministra financí je naplnit státní kasu penězi, nikoliv se zabývat problémem „komu ano a komu ne“. Ale pan Kalousek státní kasu penězi neplní, ač se domníval, že to bude hračka.

Škrty brání hospodářskému růstu, podniky nevyrábějí, boom ve stavebnictví se nekoná. Tím se nevybírají daně ani od právnických ani od fyzických osob, naopak vzrůstá nezaměstnanost. A to mu ještě zemřel pan Janota, bývalý ministr financí a osoba ostřílená sestavováním státního rozpočtu.

Tak nevím, jak pan Kalousek nakonec rozpočet sestaví. O jeho kvalitách mám silné pochybnosti.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama