Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2010 8:25:57

Vážená paní Bobošíková!

Vážená paní Bobošíková!

Ohlas občana Schwarze


 I když se řídíte heslem „nebát se a nekrást“, jsem přesvědčen, že tento mail, i když dobře míněný, tak jako řadu jiných na svém webu neuveřejníte. Jsem již starý člověk a značně zničený dvěma hrůznými totalitami, avšak opět Vás musím poprosit: Myslete už jednou trochu pozitivně, do budoucna a nebudujte Vaši kariéru jen na represích. Ať jste se v minulosti prezentovala pod jakýmkoliv jménem, stále strašíte naše občany Benešovými dekrety, dříve Lisabonskou smlouvou a tím odvádíte naše zákonodárce od akutní problematiky.
 
Víte co děsí mne a moje okolí: že politická vražedkyně dr Horákové bude nejen propuštěna z vězení, ale zřejmě dostane i tučné odškodné. Proč se v tomto problému neangažujete? To je čin, který v civilizovaném světě nemá obdoby, ať jsou udávané důvody jakékoliv. Jako evropská politička jistě víte, že pan prezident Fišer je ve volebním boji a proti němu stojí nebezpečná, dá se říci, fašistická protikandidátka. Její zvolení by bylo pro Evropu velmi nepříjemné.

Pan Fišer udělal volební tah, který se Vám nelíbí, ale je pro rakouskou demokracií důležitý. Pan Fišer není vůl a dobře ví, že Benešovy dekrety jsou jednou pro vždy pasé. Vy to jistě také víte, ale pro svoji kariéru troubíte na poplach a vháníte lidi do ulic. Místo toho, být Vámi, bych jela do příhraničních měst a tam s Rakušany i Němci diskutovala, což je jediné tvořivé. Na to jsou ale potřebí znalosti a Selbskurage – a to je to, co Vy, vyučená svazačka, nemáte. Jít do ulic a křičet, to Vás ve Svazu mládeže naučili a to Vám jde báječně. Jenomže to je kontraproduktivní. Tak co Vy na to? Asi klid po pěšině, jak je u Vás zvykem!

V úctě Prof. dr. Gustav Schwarz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama