Ing. Jana Fischerová, CSc.

  • ODS
  • Havlíčkův Brod
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2010 0:23:00

Celostátní hasičský festival dechových hudeb

Celostátní hasičský festival dechových hudeb

Jana Fischerová navštívila poslední víkend v srpnu město Pelhřimov, kde se sjely hasičské hudby z celé republiky, ale i ze zahraničí.

"Nejvíce se mi líbil slavnostní nástup všech hudeb a následně společné vystoupení pod taktovkou šéfdirigenta Václava Paličky, " sdělila své dojmy z festivalu Jana Fischerová. 

Po společném vystoupení zahrála Havlíčkobrodská 12, které nyní diriguje syn Václava Paličky - Zbyněk Palička. Mezi zvláštními hosty byl i pan Otto Bauer. "Pana Ottu Bauera si pamatuji jako velice oblíbeného učitele hudby na dechové nástroje v tehdejší Lidové škole umění v Havlíčkově Brodě," vzpomíná Jana Fischerová.

 Festival se v Pelhřimově odehrával již podesáté. Na Masarykově náměstí se uskutečnil slib profesionálních hasičů kraje Vysočina, vystoupení hudeb, vyhodnocení koštu "Ohnivé vody" s ochutnávkou pro veřejnost a také pouťová zábava.

"Jsem velmi hrdá na to, že na festivalu Havlíčkův Brod velmi profesionálně reprezentovala Havlíčkobrodská 12 a sklízela opravdu velký potlesk," zhodnotila výstup Havlíčkobrodské skupiny poslankyně Jana Fischerová.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama