Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.04.2019 22:24:00

Vodárenský systém zajistí připojení obcí na skupinové vodovody ze Želivky

Vodárenský systém zajistí připojení obcí na skupinové vodovody ze Želivky

Komentář na facebookovém profilu k dostavbě středočeské D3.

Dostavba “dé trojky” je pro nás Středočechy velkou prioritou. I proto jsem iniciovala memorandum našeho kraje spolu s krajem Jihočeským, Ministerstvem dopravy a Ředitelstvím silnic a dálnic, aby byla tato stavba hotová co nejdříve. Každý, kdo tudy jezdí dobře ví, jak nám dálnice uleví.

Proto jsem minulý týden jela velmi ráda do Českých Budějovic na slavnostní zahájení stavby dalšího úseku dálnice D3, kam mě pozvala společně s Emičkou Jihočeská hejtmanka Ivana Stráská. Za náš kraj mohu říci, že všechny stavby připravované KSÚS SK doznaly výrazný posun v investorské přípravě. Ať už jsou to stavby, jako je první etapa obchvatu Jesenice, Severního obchvatu Jílového u Prahy, druhé etapy Vestecké spojky, mimoúrovňové křižovatky u exitu 4 na D1, či stavby, které bude hradit kraj. Zároveň v souvislosti s dostavbou dálnice D3 zajistíme zpracování projektové dokumentace na vybudování vodárenského systému/přivaděče v koridoru dálnice D3, který zajistí připojení obcí v okolí stavby budoucího úseku D3 na skupinové vodovody vedoucí ze Želivky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama