Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2010 12:00:00

Bludy páně Palaty

Bludy páně Palaty

Pokud se o některých lidech řekne, že jsou hlupáci, uráží to inteligenci hlupáků. Takovým těžkým případem je čelný redaktor LN L. Palata.

Dnešní jeho výrok: "Řeknete si, ten zkorumpovaný Východ, ta strašná Ukrajina – ale stačí si vzpomenout na křtiny dcery Jiřího Paroubka, na kongres ODS a pantáty s paklíky pětitisícovek nebo se jen zběžně podívat, kolik stojí takový výlet do Antarktidy, že, Pavle Béme.

Porovnávat kmotrou mé dcery Margarity darované botičky "odhalené" médii při křtu mé dcery s "kmotry" z ODS či s nejasným způsobem financování cesty do Antarktidy pražského primátora, pro to měli Jen Werich a Jiří Voskovec krásný výraz: hovadnost. Na rozdíl od nich si ovšem nemyslím, že hovadnost je vlastně něco milého, ba roztomilého. Myslím, že ten pán (L. Palata), by se měl,  nežli příště bude psát o darované obuvi mé tříměsíční dcery, jít nadýchat na čerstvý vzduch. To mu umožní osvěžit mozkové závity. Ty pravda nemá zrovna briliantové. Ale podobný exces snad už nebude opakovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama