Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.09.2014 16:45:00

Na Ukrajině jde skutečně o občanskou válku

Na Ukrajině jde skutečně o občanskou válku

Prezident M. Zeman se dnes vyjádřil v tom smyslu, že chceme-li hovořit o situaci na Ukrajině, je třeba ji správně pojmenovat jako občanskou válku, nikoli jako ruskou invazi. Ta by podle jeho slov vypadala zcela jinak.

Není třeba být zrovna vojenským stratégem, aby se člověk dopátral toho, co veřejně řekl Miloš Zeman, a to, že jde skutečně o občanskou válku, nikoli o ruskou invazi, která by měla mnohem rychlejší průběh.

Mnoho Ukrajinských vojáků, pokud jsou povoláni, z armády utíká a a například ze snímků zajatých ukrajinských vojáků je jasně vidět, že nechtějí bojovat proti vlastním lidem. Nemají žádnou motivaci. A Jaceňuk a politici Západu je motivovat nedokážou.

Jiří Paroubek, expremiér a předseda strany LEV 21

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama