Ing. Jiří Štyler

  • HPP 11
  • Praha 11
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2017 0:44:17

Pane Prokope, předsedo ANO Prahy 11, pláčete pěkně na hrobě, který jste vykopal.

Pane Prokope, předsedo ANO Prahy 11, pláčete pěkně na hrobě, který jste vykopal.

Zase pomlouváte nás, a vašeho koaličního, trestně stíhaného partnera a dokonce pravomocně odsouzeného, se ani nedotknete, to jste celí vy, ANO Praha 11.

 Ve vašem posledním článku v Parlamentních listech si stěžujete, jak údajně zastupitelé Hnutí pro Prahu 11, pod mou kuratelou, přerušili jednání zastupitelstva dne 8. června těsně před půlnocí. Ve vašem podání, opět za vše můžeme my. Mám za to, že se opět hluboce mýlíte, nebo zcela úmyslně lžete a pomlouváte. Uvedu fakta, která jsou dokazatelná: Před půlnocí 

8. 6. byli opravdu zastupitelské lavice prořídlé. Začneme koalicí. TOP 09 měla přítomno všech 5 zastupitelů. ANO mělo ze 7 zastupitelů přítomno čtyři. Vaši koaliční podporovatelé a partneři: KSČ ze tří jeden, ČSSD ze čtyř dva, trosky ODS ze tří nikdo nepřítomen a pohrobkové z ODS, JM-ND ze tří jeden. Tj., koalice měla z potřebných 23 pouhých 12 zastupitelů. Opozice HPP11 měla přítomno 14 ze 16. Ta opozice, kterou jste si SAMI SVÝM ROZHODNUTÍM VYTVOŘILI, KDYŽ JSTE NAŠE RADNÍ ODVOLALI. Spolu s výše jmenovanými. Je to jen a pouze váš problém, že jste si zvolili do pozice starosty neschopného a arogantního kmeta, který není schopen si v zastupitelstvu, průřezem politického spektra, zajistit podporu pro jednání zastupitelstva. Jak to vypadá, při vašem mládí, toho nejste schopen ani vy, pane Prokope. Ještě jednou vám připomínám, byla to vaše svobodná volba.

Tak teď nesvalujte vinu na Hnutí pro Prahu 11, že se jen přizpůsobilo situaci, kterou jste, hlavně vy, pane Prokope, nastavil s trestně stíhanými a dokonce i pravomocně odsouzeným. Koho jste si zvolil a do dohodl do koalice, toho nyní máte. Tak se pěkně trestně stíhaným pánům zastupitelům pokloňte, poproste a splňte jejich požadavky, aby vám zastupitelstvo fungovalo.

Navíc jsme naším jednáním umožnili projednat body, které vaši radní z neznámých důvodů stáhli a jak řekl pan Urbánek (TOP09), na které se těšil.

Pro co jste se rozhodli, to máte. Tak se snažte, pan Mlejnský má radnici opět pod kontrolou a vy, ANO a TOP09 pěkně poslouchejte a plňte jeho příkazy. Bylo to vaše svobodné rozhodnutí. Nyní sklízíte to, co jste zaseli.

Jiří Štyler,

zastupitel Prahy 11 a předseda Hnutí pro Prahu 11
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama