Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2014 9:35:23

Předčasné Prezidentské volby v Kyjevě

Předčasné Prezidentské volby v Kyjevě

Spolu s několika desítkami dalších představitelů OBSE, NATO a dalších institucí jsem přítomen v Kyjevě, kde právě probíhá briefing, na pozorovatelskou misi při volbách, které proběhnou v neděli 25.5.

Odpoledne se přijdou pozorovatelům představit někteří kandidáti na prezidenta, mezi nimi  například Julie Tymošenko, Oleh Tahnibok nebo nebo Petro Porošenko.

Velmi zajímavé ale je, že Petro Porošenko se byl již minulý týden představit v Berlíně Angele Merkelové, na tajné schůzce, která nebyla nikdy zveřejněna.

A tak mně příjde, že to vlastně všecho dobře dopadlo!!  Ukrajina má de facto svého prezidenta zachránce, i když do vlastních voleb jsou ještě 2 dny!!

No a my jsme tady trochu zbytečně, ne? A ta demokracie???

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama