Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2010 16:19:00

Krev jsem darovala poprvé

Krev jsem darovala poprvé

1. místopředsedkyně KDU-ČSL Michaela Šojdrová navštívila první březnový den Hematologicko transfuzní oddělení Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně, aby se zde jako prvodárce symbolicky připojila k akci Kdo miluje, daruje krev.

„Dneska jsem poprvé na transfuzním oddělení darovala krev. Přiznám se, že jsem na začátku měla i trochu strach. Musím ale pochválit všechny zaměstnance Baťovi nemocnice ve Zlíně. Jejich milý, ale zároveň velmi profesionální přístup mé obavy brzy rozptýlil,“ uvedla Michaela Šojdrová. Na závěr dodala, že chce povzbudit všechny váhající, aby se bez obav svěřili do rukou profesionálů na transfuzních odděleních a darovali ničím nenahraditelnou tekutinu pro záchranu lidských životů.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama