Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2010 8:41:00

Důležité je mít strategii, tu vláda nemá

Důležité je mít strategii, tu vláda nemá

Rozpočet není možné stavět jen na základě škrtů.

Tak jak vláda představuje svoje úsporné návrhy na snížení státního schodku pomocí škrtů, je podle stínového ministra průmyslu a obchodu a místopředsedy ČSSD Milana Urbana cestou do slepé uličky. Vláda nemá podle něj v tuto chvíli připravenou koncepci.  

"Myslím si, že je to cesta do slepé uličky, protože nepotřebujeme jen škrtat. Ty škrty jdou nespravedlivým způsobem. Spíš by bylo potřeba zalepit díry, kudy utíkají peníze ze státního rozpočtu a těch není málo. Samozřejmě je také potřeba hledat nějakou myšlenku, koncepci nebo strategii a tu vláda nemá. Mám na mysli hospodářskou strategii na zvýšení růstu ekonomiky, protože když se daří firmám, tak se daří i jejich zaměstnancům a tím pádem i státnímu rozpočtu," říká Milan Urban.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama