Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2010 8:47:01

Jsme Změna a naděje

Jsme Změna a naděje

Spolu s Milanem Urbanem promluvil k lidem během kampaně i Tomáš Mach.

Druhý městem, které navštívil lídr Středočeské kandidátky za ČSSD Milan Urban, byl téměř třítisícový Městec Králové na Nymbursku. Místopředseda sociální demokracie se s voliči setkal na Náměstí Republiky, jehož dominantou je budova Radnice postavená koncem 18. století po rozsáhlém požáru města. Dále si všimnete kostela sv. Markéty a rozsáhlého parku s vodní fontánou a bohatou zelení.

Název kontaktní kampaně "Změna a naděje" má podle Milana Urbana vyjadřovat to, co lidé ke svému životu potřebují a sociální demokracie by jim chtěl pomoci k tomu, aby se jejich životy změnily k lepšímu a aby naděje v jejich duších neumírala. Osvětlil všem přítomným i to, za jakých okolností vznikl aprílový kalendář "Urban pro Urbana". Aprílový proto, že prvním měsícem je jak jinak než duben.

S kandidátem na ministra průmyslu a obchodu se ve všech městech objevuje i výstava zaměřené na automobily. Až by se zdálo, že takto drahá auta, která jsou zde vystavována, nejsou pro obyčejné lidi. Podtext je úplně jiný. Na každém světově proslulém automobilu se najde minimálně jeden díl, který vyrobily zlaté české ručičky. Bez českých řemeslníků by se jezdilo třeba bez nárazníků...

Spolu s Milanem Urbanem zde promluvil k lidem i Tomáš Mach (kandidát do PS za Nymbursko a přiblížil voličům program ČSSD, dále je vyzval, aby přišli k volbám. "Bez vás to nezvládneme," dodal. Nechyběl zde ani Ladislav Vomáčko (poslanec), který se též přidat k diskuzi s občany Městce Králové.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama