Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2010 10:32:00

Nikdo z občanů nic nedluží

Nikdo z občanů nic nedluží

To, co provádí pan Kalousek, je přehnané.

Hojný doprovod Milana Urbana, lídra středočeské kandidátky se v Mělníku skládal z Petra Sunkovského, kandidáta do poslanecké sněmovny za okres Rakovník, Vojtěcha Wolfa, kandidáta za Kladno, Antonína Saidla a Ctirada Mikeše, kandidátů za okres Mělník a Milana Němce, radního Středočeského kraje.  

„Sociální demokracie je vždy mezi lidmi a my chceme dělat politiku s Vámi," uvedl ne moc slunečné a teplé odpoledne místopředseda ČSSD. Zmínil složenky s logem TOP 09, které chodí do schránek lidem ve Středočeském kraji. „Vy, nikdo z vás nic nedlužíte. To co provádí pan Kalousek je přehnané," okomentoval tuto aktivitu, která mnoha, především starším lidem vyrazí dech, Milan Urban. Představil všem přítomným program sociální demokracie. Důležitým bodem je zrušení poplatků ve zdravotnictví. Dále se hovořilo o hospodářské krizi, která se nevyhnula ani České republice. Firmy přišly o zakázky. ČSSD má recepty, ve kterých se snaží čelit této krizi a zajistit pracovní místa. „Chceme podporovat investice pro české firmy, aby se podílely na realizaci veřejných zakázek," dodal stínový ministr průmyslu a obchodu. Je třeba opravit silnice a všechny důležité dopravní tepny. Dalším námětem k hovorům mezi kandidáty do poslanecké sněmovny a voliči byly bruselské peníze, které jsou velmi důležité pro ČR, třeba na „zelené projekty".

Důležitým bodem je pro sociální demokracii i podpora rodin s dětmi. „18. května se pokusíme přehlasovat prezidentské veto, aby byla mateřská vrácena na úroveň minulého roku" dodal k tomuto tématu Milan Urban. ČSSD hovoří nejen o výdejové, ale též příjmové stránce."Zvětšíme příjmy zvýšením progresivní daně. Lidé s příjmy nad 1,2 milionu budou mít vyšší daně a z toho bude stát získávat finanční prostředky," řekl Milan Urban. Neposledně lídr kandidátky Středočeského kraje zmínil rozdělování společnosti na mladé a starší. To přijde Milanovi Urbanovi nepřijatelné a ovlivňování pomocí internetových klipů je nemorální. „Staří lidé mají stejné právo na to být začleněni do společnosti jako ostatní," řekl. O hudební doprovod se postaral Jiří Halekal se svou dcerou a skupina New Age of Smokie.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama