Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.11.2013 18:05:52 - Sokol

PANE PREZIDENTE ZEMANE

Vážený pane prezidente.Předně Vám chci popřát brzké uzdravení aby jste se mohl zase v plné síle ujmout svého úřadu.V našich médiích poslední dobou je slyšet kritiku na vaši osobu, kde dávají prostor vašim odpůrcům.To by nebylo nic divného,kdyby tito lidé Vás velice sprostě neuráželi.Již Vaše manželka se nad tímto jednáním v některých sdělovacích prostředcích nad tímto jednáním pozastavila.Já se jen chci zeptat.Musí si prezident naší republiky,který byl poprvé zvolen přímou volbou nechat líbit takové sprosťárny? Nechci být příliš servilní ale takové jednání uráží i mne osobně a jistě i občany kteří Vás volili. Děkuji předem za odpověď. Vratislav.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2013 11:04:51 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, Česká republika je demokratickou zemí a je zde svoboda slova a projevu. Osobně se domnívám, že "není člověk ten, který by se zavděčil lidem všem". Ale veškeré své kroky činím dle svého nejlepšího vědomí a svědomí.